Thursday, July 12, 2012

Sogo KL , ESOK MEMBER DAY beb !!





Pengumuman penting ni ! Sapa ada Sogo Card? Tak pun pemegang kad ATM/Debit/KadKredit Maybank, boleh lah ke Sogo KL esok (Jumaat) dan Sabtu... Ada apa ? *tepuk dahi* Lorr.. Tak tahu ke ? 2 Days Member Day !!~ Satu bangunan SALE ! SALE ! SALE !!~ Ai ? Takkan lepaskan peluang ini.. Kononnya nak cari satu barang je, tengok la nanti, sure balik berplastik plastik ! hihi ~


*eh eh? silap countdown lagi.. hihihi*



p/s : Sapa sapa nak join? JOM !! Pukul 10am dah terpacak depan Sogo.. hikhikhik~

Untuk keterangan lanjut, sila KLIK sini ~
kot kot nak download Katalog SALE ke kan? hihii~








Yang kalau esok blog sunyi tu, ai ke SOGO lah yer... hihihi~
signature ms eida

18 comments:

  1. pe daa SALE tym tgh2 bulan..
    ahaha..
    *tepuk dahi* jgk..weee~~

    ReplyDelete
  2. nak gi jugak..nk shoping raya..;)

    ReplyDelete
  3. dh lama beno xjejak kai kat SOGO..last pegi sbb nak survey2 brg hantaran..itupun kejap je pastu cabut..bahaya nie gie time sale..mesti terjebak..hehe..

    ReplyDelete
  4. hihihihi.... x menahan berplastik2... tp sogo kalau sale mmg harga dia turun btl2... rambang...

    ReplyDelete
  5. Haisshh sib baik duk jauh..hahhaha :p

    ReplyDelete
  6. jumpe kat sogo kak..
    dm ur no..t senang nak cemolot..hihi

    ReplyDelete
  7. hahaha...tiap-tiap minggu ke sana.Macam banyak uwang..hari nie kul 10 kita ngedate di sana...wink...wink...

    ReplyDelete
  8. shopping sakan ye :)

    hello dari segmen mak dara !

    ReplyDelete
  9. @iera 11

    Heee~ len kali simpan duit siap siap nak shopping.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. @Falsya

    SOGO ni wajib pergi tiap bulan.. dekat ngan office kot. huhu

    ReplyDelete
  11. @Masya

    Hanya seplastik cuma. Sib baik! hehee~~ Tapi kan kak, kekadang tu, ada juga harga yang cekik darah!!

    ReplyDelete
  12. @♥ ROS ♥

    Time sale best shopping sbb murah.. hehehhee... Time tak sale kita jgn shopping! =p

    ReplyDelete
  13. @.: iEyLa :.

    Tak jumpa pun! Orang ramai .. huhu.. Auw~~ bahaya ni!

    ReplyDelete
  14. @azievee

    Memang tak banyak uwang.. kita cuci mata saja... =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page