Tuesday, July 31, 2012

Selamat Hari Lahir Abah ~





Selamat Hari Lahir Abah
Yang ke 55 tahun
27 Julai 2012
Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki
Sihat Selalu ~ AMIN....... 


1st time abah nak potong memotong kek ni.. ~
Mungkin abah happy sebab abah menghitung hari nak pencen~ hueeeuuuhh ~




Ye. Kami sayang Abah ~ Kek Tiramisu Cheese ditaja oleh Along. Sedap
*mesti tunjuk kek ni *kecik ati along kang* hehe~
walau ai tahu makhruh tayang gambar makanan*




Adegan potong memotong kek dibuat kat rumah ai .. Tapi sebelum tu, we all berbuka puasa bersama sama di CRK Seafood.... Layanan OK ! Tapi kelam kabut sedikit bila ai dah booking meja & menu pada hari sebelum nya tapi bila sampai hari Sabtu tu, apa pun TAK buat lagi.. Hangin tak ?????? Spoill ~


Menu yang di order ?
Nasi 7 orang
Ikan Siakap Asam Pedas Thai
Tomyam Poktek
Daging Masak Pedas
Sup Daging
Sotong Goreng Tepung
Sayur Kailan
Ayam goreng Kunyit
Minuman- Teh O Ais
Air Barli

Total? RM136.. Murah kan ?
Nak cuba ?



*Gaya orang berpuasa.. Nak bermsg pun tak larat.. 
HOhohohohoo*









Yang suka makan kat CRK ni ~
signature ms eida

6 comments:

  1. Hepi bday abah eida :) abah ros un menanti pencen gak.. Sedapnyer kek... Ros tringin kek aiskrim..hahhaha

    ReplyDelete
  2. happy birthday abah!! *nak panggil abah gak boleh kan? hihihi..

    semoga terus dimurahkan rezeki & bahagia selalu hendaknya.. jgn lupa mintak duit raya lebih dari eida tu yer abah.. hihihihi

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday uncle :)) panjang umur&murah rezeki :))

    ReplyDelete
  4. MOGA AYAH EIDA DIPANJANGKAN UMUR .... NASIB BAIK GAMBAR KEK JER.. KALAU GAMBAR MAKANAN KAT RESTORAN TU MAU TERLIUR .... DIBUATNYA BACA PUN DAH TERLIUR HIHIHIHIHI

    ReplyDelete
  5. semoga Abah eida dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page