Wednesday, July 25, 2012

Sedekah Amal Jariah , bukan kepada manusia saja...





*CAT Farm*





OMIEY FARM - Sepanjang bulan Ramadhan yg mulia ini kami sedang mengumpul dana bagi menjayakan pembelian sebidang tanah utk menempatkan sebyk yg boleh kucing-kucing terbiar di luar sana. 


Semoga dgn adanya farm ini nanti tidak ada lagi kucing-kucing terbiar di luar sana tanpa penjagaan yg sempurna.

Bagi yg sudi menderma/menaja/menyumbang utk membantu kucing2 terbiar boleh menyalurkan bantuan anda ke:

1. CIMB OMIEY HOME - 12860001086059 
2. Emailkan transaksi utk kami emailkan resit ke omieyhome@yahoo.com

Bantu kami utk bantu kucing2 di luar sana...tolong share sebyk yg boleh...support us!






p/s : Hari ni PAY DAY ~ Tak salah derma sikit untuk kucing kucing terbiar dapat 'rumah' baru kan? Dapat jugak Pahala Ramadhan.. AMIN ~~
p/s/s : Gaji tak masuk lagi , padahal semua orang dah dapat gaji dah ! CIMB problem ke hape ni?? Choyyyy !!









Yang rindunya 8K ! Ada ke dalam farm tu ?? hmmm.....
signature ms eida

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page