Monday, July 30, 2012

Samsung Corby II , RM220 , siapa nak beli ??








Model : Samsung Corby II (Chic White & Black)
Warranty still VALID *once u register @ Samsung Center*
Package includes : Cable , Charger, Earphone, Screen Protector Anti Finger

Bila ai beli Samsung Corby II ni? Hari SABTU @ 28 Julai 2012 !! *baru 2 hari dalam tangan*
Kenapa nak jual ? Masa beli ai ingat Samsung Corby II ni boleh support Android rupanya tidak.. *tulah padahnya taknak survey dulu sebelum beli* hehe ~
Condition phone sangat OK !
Motipp nak jual? Nak beli phone lain... Yang penting boleh support Android ! huhu ~

Harga ai beli : RM250 *tidak termasuk memory card - coz ai pakai memory card hp lama ai*
Harga untuk dijual : RM220 only !  *boleh nego, ai kan baik hati.. heheee*
Harga pasaran : RM250 - RM300


 *Comel* Ai suka tapi tak support Android rupanya....*

Dah beli baru si penjual cakap tak support! mencikkk ~

*Set lengkap ORIGINAL Samsung Corby II*


Kelebihan Samsung Corby II ;-
3.14" QGVA Full Touch LCD (C-type)
2MP Camera
3.5mm Ear-jark support
MicroSD support (up to 16GB)
Native SNS (Facebook, Twitter)
Multi Instant Mesengger
Social Hub
Samsung Apps
WiFi & Bluetooth




Anything nak tanya pasal Samsung Corby II ni, boleh lah email ke ai...
iedand23@gmail.com






Yang berharap ada orang nak beli... hehehhhee~~
signature ms eida

8 comments:

  1. waaahhh..akk dh jadi dealer jual phone plak ke?hiks..

    ReplyDelete
  2. cepat eida kasik juai itu corby..tangkap android.bleh wasapp2 n instagrm..hehhe

    ReplyDelete
  3. next time survey dulu b4 purchase yek!. hehe, salam kenal dari KA n dah follow u 462

    ReplyDelete
  4. adoiiii, napekah ko x tanya dulu sebelum beli? ni mesti kes x sabar sgt2 kan? hihihi

    tunggu Note 2 jer la bulan 10 ni.. hihihihi..

    ReplyDelete
  5. ieda, nape tak sambar SIII je? paling latest skrg ni yg jadi kegilaan org adalah SIII dan HTC kalau nak beli android phone.

    ReplyDelete
  6. note..! note..! note..! beli la galaxy note..boleh support macam2..nnt kita wasap2 ea.. :))

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page