Wednesday, July 11, 2012

Rindu 8K saat ini !!






Saat-saat ini, sangat-sangat rindu dengan mereka.. ~ 
Kan best kalau balik rumah sekarang ni, diaorang ni ada.. ~
 Terubat sikit hati ni ~ 
Huwaaaaaa... Rindu ! Rindu ! Rindu ! ~



Gambar gambar ini semuanya diambil pada malam sebelum we all hantar 8K ke Pusat Penjagaan .... 
Last small photoshoot with My8K ! (15Jun2012)
Hubby tak sanggup bergambar dengan diaorang.. 
Ai? Ai terpaksa tahan kesedihan diri.. Kene gigih juga supaya ada kenangan bersama diaorang ...
*Eh? rindu hubby juga*


*Kim* 


*Kitchot*


*Kitchu*


*Kimek*


*Kimot*


*Kitcha*


*Kiwaa*


*Komot*




p/s : Jaga diri semua ye!
InsyALLAH, jika diberi izin, kita akan dipertemukan jugaaa~








Yang rindunya dengan mereka ini ! Kalaulah.................
signature ms eida

18 comments:

  1. aku pun terasa sayang dan rindu jgk kt 8k..;)

    ReplyDelete
  2. hu3 kesian nye eida... sedih sgt dh tue... ntn gie laa melawat diaorg kot diaorg pon rindu taun diaorg juga...

    ReplyDelete
  3. Humang aii... byknya tucennn... hikhikk... tomei tauu... :)

    ReplyDelete
  4. sedih la plak...sy penah rse camni kak...
    I.Allah ade jodoh jmpe jgk nnt..

    ReplyDelete
  5. Alahai...sampai bengkak2 mata...

    ReplyDelete
  6. penggemar kucen rupenye eida nih.komot tu kiut :)

    ReplyDelete
  7. semuanya comey2!! geram jer zana tgk..

    motif rindu husband padahal hari2 jumpa? hihihihi.. ngada tau budak comel ni!

    ReplyDelete
  8. nampak mata eida bengkak...

    geramnya tgk kucing sumenya bersih2.. comel cantik...

    ReplyDelete
  9. @anna alaui

    Sapa sapa yang tahu cerita dari awal 8K ni , memang terasa kehilangannya kan.... =(

    ReplyDelete
  10. @azievee

    Macam orang hilang anak kan... Eh? Memang hilang anak pun.. Anak tucing.. hehhehe

    ReplyDelete
  11. @Masya

    Mahu tak nangis kak.. Lagi beberapa jam je b4 nak hantar tu... =((

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page