Wednesday, July 25, 2012

POLL Salam Ramadhan 1433H





Fuhhh... Tetiba rajin buat POLL baru... Last buat Feb/2012.... Tajuk POLL Tentang GEDIK.. Soalan lebih berkisarkan pasal blog ini saja.... Berapa ramai yang respons? 30 aje.. hikhikhik ~ Jadiklah dari tak de langsung kan.. kan... *ayat sedapkan hati* . . 


Ai suka sangat jawab polls blog lain.. Pendek kata, if blog tu baru ai follow, memang ai suka jawab polls *kalau blog tu ada polls lah..* Then ai pun assume, uols semua pun suka apa yang ai suka.. HAHA ~ Boleh ? So, polls ai yang ke3 ni bertajuk Salam Ramadhan 1433H.... Soalan semuanya tentang Ramadhan kita this time.. ~ Jemput jemput jawab yer.. Suka suka aja.... Taknak sudah! Tak paksa.. hihihi~ 


*Simple aje soalan ai.. kan....*

Budak tadika pun suka nak jawab.. HAHA


*Jawab jangan tak jawab.. Klik!*




Macam mana nak jawab? Tu diaaa  ------------------------------------------------------->>>>








Yang create polls suka suka aja....
signature ms eida

5 comments:

  1. ieda....alang-alang tgh warming up nak start buat kerja opis ni, yani dah tolong jawapkan POLL Salam Ramadhan 1433H ieda ni...hehu!

    ReplyDelete
  2. aku dah jawab dh poll ko..aku pun suke jwb poll kt blog org..aku nk buat tp xreti...;)

    ReplyDelete
  3. zana dah jawab eh.. nanti zana nak tukar poll zana gak la.. hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page