Thursday, July 12, 2012

Mushang sakit telinga... sobsss.... !






Apa yang uols nampak dalam gambar di atas? Ye ai tahu itu Mushang King ~ hihi...  Sedang jelir lidah? Memang Mushang suka ejek orang... Ai tak pernah ajar pun.. Tapi jangan risau, Mushang tak kurang ajar pun... Habits lewtewww.... hihi ~ Tak nampak ? Ce tengok kat telinga Mushang... Ada apa ? Plaster kan... Sapa buat ? Ai lah... Kenapa ? Sebab telinga Mushang dah berdarah teruk, dia kuat garu.. Kuku tajam ! Sakit kot ? Ai syak ada jangkitan something je.. Sbb before this, mana pernah jadik....... ~


*Buruk benor rupa telinga Mushang sekarang!*



Walupun Mushang ligat bermain, nampak semakin kurus kan? Dia tak selesa dengan keadaan body dia lah tu..... Hubby outstation ke Melaka pulakk.. Baru ingat nak ajak ke Veterinar.. Sabar sikit ye Mushang, nanti kita jumpa doc ok..... 










Yang sayang Mushang sangat sangat !
signature ms eida

28 comments:

  1. hope Mushang makin sehat...
    mcm makin pnjang telinge die..hiks..

    ReplyDelete
  2. sian mushang...garuk2 smpai bdarah..mntak2 lpas jumpe doc ok la..

    ReplyDelete
  3. halloooooo..:)
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. alololo.....innocent nyer muka dengan plaster lekat kat telinga...heheheh.....

    ReplyDelete
  5. hu3 mcm pakai reben pon ada gak mushang nie hahah... cpt sembuh yee mushang...

    ReplyDelete
  6. ala ciannya mushang.. tp tampal plaster pun comey gak..

    owh, andi gie outstation.. patutlah rindu tadi.. hihihi.. eida, hr ni jcard day kat cheras selatan.. jom shopping!

    ReplyDelete
  7. bobo ain banyak gutu.......tension ain....semoga mushang musyuek cpt sihat...:)

    ReplyDelete
  8. comel je mushang pakai plaster tu..hehe

    ReplyDelete
  9. Harap mushang cpt sembuh yer... Ros dulu mak smpai xtdo kalau kucing sakit :(

    ReplyDelete
  10. ha'ahlah nampak kurus.. rindu kawan2 kot.. sebab dah tg sorang...

    hihihi lawak tgk telingan ke plaster mcm tu....

    ReplyDelete
  11. tinger mushang panjang.. cam mikey mouse. hihi

    ReplyDelete
  12. @.: iEyLa :.

    Akak sapu ubat tu.. TU nampak kuncup dan panjang kot? hihihi

    ReplyDelete
  13. @anna alaui

    Harap harap anna.. sian aku tengok dia.... =(

    ReplyDelete
  14. @BaTiK_PiNk

    Muka mintak simpati ler tuu....... =p

    ReplyDelete
  15. @Siti Nursyuhada

    HAHHAHHA!! Mana boleh pakai reben. Mushang boboi... =p

    ReplyDelete
  16. @Zana Adieyza

    HAHHA~ Tau xpe... tadi ida tak habis cakap rupanya.. zana pasan je kan!! =p

    ReplyDelete
  17. @A servant of Allah.

    Sapu ubat kutu ain... selang seminggu... Hilang nanti kutu2 tu... =)

    ReplyDelete
  18. @Nana Aris

    HEHE~ Sakit pun comel gak ek? Ikut tuan dia lah tu! HAHHAHHA

    ReplyDelete
  19. @♥ ROS ♥

    Same! Akak pernah MC 3hari sebab nak jaga kucing sakit.. hihihihi

    ReplyDelete
  20. @Masya

    Heee~ Ntah ler.. makan banyak... tak sihat kot....

    ReplyDelete
  21. @PUANSTOBERI

    HAHAHAH!! Mickey mouse.. boleh laaa... =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page