Tuesday, July 31, 2012

Menang Cute Banner dari Zana !~





Haaa.. punyalah ai dah lupa ai menang GA apa? Jenuh cari balik ni.. ~ Sekali jumpa.. Oooo.. GA Birthday Adiey by Zana Adieyza rupanya ~ heee..... Hadiah dia, dapat banner ini.. ~ Boleh dijadikan sebagai Watermark or signature or banner dalam blog GEDIK ni... Hooo.. yeahhhh~ Thanks Zana Comel ~ Tapi ai nak letak banner yang superdupercomelkebaboom ni kat sebelah ---------------------------->
Alahai~ sweet! HAHA ~ Gila angkat bakul sendiri... puiiii ~

*Gambar yang dipilih, tepat sekali Zana ! heheee~ 
Colour yang dipilih? Lagi TEPAT ! hehehhe~*
Total keseluruhan, Ida suka banget!!~









Yang suka sangat dapat banner cute ni , takyah nak tempah bagaiii... heeee~
signature ms eida

6 comments:

  1. cntiknya banner ni..aku pn suka..

    ReplyDelete
  2. ngeheeehheee.. akak lum tunjuk banner akak... twungguwww... hihih :D

    ReplyDelete
  3. suka suka suka.pandai zana bt

    ReplyDelete
  4. cantek! zana!!! buat la GA lagi..nak jugak..hehe

    ReplyDelete
  5. cantik .. nampak manja gitu ...

    ReplyDelete
  6. alamak, eka ingat zana yg buat.. hahahaha.. padahal tempah!

    eida, tq untuk entry ni yer.. hope eida suka gambar yg zana pilih.. zana suka tgk gmbr tu, so zana trs pilih.. hihihi..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page