Thursday, July 19, 2012

Marissa Zahra Zulaikha





Ye tu nama bakal anak ai yang diberikan oleh Facebook. HAHA ~ Takde kerja cari kerja namanya ni... Tadi masa buka facebook, nampak application ni.. Saja saja nak try test cuba..hikhikhik~  Mana tahu keluar nama seperti yang diinginkan.... hehe~~ 

Uols nak buat jugak ? Gedik kan? hihihi ~
Klik SINI yer . . .



Lepas klik button LIKE kat atas tu, keluarlah nama bakal anak ai..
hihihi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tak saspen pun kan sebab baca tajuk pun dah tahu kan? hikhik


 *Marissa Zahra Zulaikha*
(panjang sangat , tak minat!)


Untuk hubby pulak? Ada jugak ai buatkan.. hikhikhik


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


*Nur Farizah Humaira*




Dukacita dimaklumkan, nama yang keluar bukan nama yang diinginkan.. hihi ~ Percaya atau tidak, we all dah ada nama untuk anak sendiri... Cuma tunggu baby je.. Nama dah ada ! hihi ~ Siap nama lelaki dan perempuan.. Siap sekali kalau kalau yang bakal keluar tu adalah kembar.. HAHA ~ Kemain kan.......  Itu harapan tu..... Harap harap ada peluang we all untuk menjadi parents.. Semoga doa dimakbulkan sempena Bulan Ramadhan incoming ni.... ~









Yang kadang kadang seronok pulak layan application macam ni ! hihihi
signature ms eida

20 comments:

  1. chenta ada jugak buat..kuar danial sirhan gitu...bkn nama pilihan jugak...mcm ieda jgk la dah de nama for future baby...he3

    ReplyDelete
  2. hihi...xde bnda kadang2 syok gak layan aplikasi kat fb tu kan kak..hihi..
    waaahh..dah ade name..
    sy doakan akk cpt2 dpt baby.. :)

    ReplyDelete
  3. kalau yani ade rezeki dpt zuriat nanti, nak ikut mcm kakak yani beri nama anak2 dia...pendek dan ringkas...kesian kalau anak2 nama panjang,pernah ada kes JPN, nama anak panjang, nama ayah pun panjang,terpaksa pakai 2kad pengenalan.....such a burden pd budak tu......

    ReplyDelete
  4. zana & adiey x pernah pulak terfikir nak cari nama baby lagi.. ukan x teruja tp takut terlebih berharap.. hihihi..

    insyaAllah x lama lagi ada rezeki utk eida.. yakin ok!

    ReplyDelete
  5. xde nama utk baby lg hehe. Boleh lah try application nih :D

    ReplyDelete
  6. samala dayah..

    kitorg da de nama utk anak boy n girl..

    tgu rezeki je..moga Allah beri kta peluang =)

    ReplyDelete
  7. sama la sy ida,nama baby dah ada tp baby nya yg xde lagi..huhu

    ReplyDelete
  8. sama laa sue pon dah ada utk 4 org anak lagi 2 perempuan 2 laki hu3

    ReplyDelete
  9. @Mummy Chenta

    Heeee~ salunya memang begitu..kita eksaited.. rezeki yang belum tiba.. =(

    ReplyDelete
  10. @C.I.N.T.A

    Tak sabar jugak!! Harap2 ada peluang kan cinta... =)

    ReplyDelete
  11. @.: iEyLa :.

    Memang.. application ntah pape tu.. huhu..... Thanks dik =)

    ReplyDelete
  12. @BaTiK_PiNk

    Betul. Ida nak 2 suku sudah lah... Takyah sampai 3suku kata.. kesian budak tu kan... =)

    ReplyDelete
  13. @Zana Adieyza

    Yakin dan Usaha kan yang! hehhee~~

    Alaaa.. apasalahnya berharap.. Mana tahu satu hari harapan tu menjadi kenyataan... =)

    ReplyDelete
  14. @Bazilah (^0^)

    Haaa.. sesuai sangat dengan akak! hehehe~~

    ReplyDelete
  15. @~nadyahoney~

    Takpe.. Satu hari nnti masa tu akan tiba... =)

    ReplyDelete
  16. @Siti Nursyuhada

    4 orang??? uiks.. Ida baru ada 2 nama... hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page