Monday, July 2, 2012

Makan Nasi Beriani DJU Cafe lagi !!~





Ok selesai kerja. Tunggu esok je. Bersedia. hehe ~ Ok sekarang ni ai teruja nak cerita dengan uols pasal ai suka gila dengan makanan Catering masa Kenduri Shura...... Ai awal awal dah ajak hubby pergi makan sini.. Ai nak suruh hubby rasa sama.. Nak suruh dia cakap Sedap jugak.. HAHA ~ 


Untuk pengetahuan, kalau nak makan Nasi Beriyani Johor tu, datang waktu lunch hour yer ~ Kalau datang pagi/petang/malam, Nasi Beriani yilekkk ! Makanan goreng goreng & lauk pauk je yang ada.... So, hari Sabtu , we all lunch kat DJU CAFE semata mata nak makan Nasi Beriani Johor lagi sekaliiii ~



*Harga only RM21.60 (termasuk air)*



Memang sedap dan PASTI ai akan datang lagi.. Dekat je dengan rumah...heee~ Malas malas masak boleh makan sini... Tapi datang awal sikit lah.. Pukul 1pm, memang ramai orang kat kedai ni.. Tak de tempat duduk kang... heee~~



Details, 
DJU CAFE
No. 22, Jalan Suakasih 1/3,
Bandar Tun Hussin Onn
43200 Batu 9,Cheras
Selangor Darul Ehsan
GPS Cordinet : E 101° 45' 32.9'' N 3° 2' 12.3''

Tel       : 03 90756899
Faks     : 03 90750899
Email    : sales@djucatering.com
Website : DJU Cafe








Yang suka sangat Nasi Beriani tuh !
signature ms eida

10 comments:

  1. selalu lalu and pernah breakfast sekali je kat sini..kena try ni next time..mee jawa pon tak try lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. eh hrge die 1pinggan rm21.60 ter msok air @ kos mkn berdua je?
    huhuhu..
    terliur!!!

    ReplyDelete
  3. Wah sedapnyer.. Aduhai...(mood: tgh pujuk baby jgn terliur, hahahah)

    ReplyDelete
  4. zana x pernah try pun.. nmpk sedapppppppp... siapa nak open table? hahahhah

    ReplyDelete
  5. @iera 11

    Taklah RM21.60 tu total semua.. Makan+air , kos berdua lah... hihi

    ReplyDelete
  6. @♥ ROS ♥

    Baby, jgn terliur baby.. kalau nak jugak, suh ibu masak yer.. hikhik

    ReplyDelete
  7. @Zana Adieyza

    Ok jom! Ida boleh tolong openkan table tu.. Zana bayar sendiri yerk.. hikhihik

    ReplyDelete
  8. @PUANSTOBERI

    Heee ~ Nasik kenduri hari tu sedap sangat, sampai terpaksa repeat kat sini lagi.. hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page