Tuesday, July 3, 2012

Kerja yang sangat GILA hokay !!! grrr





Memang sangat gila ! Semalam start buat photobook yang expired nya ESOK, sampailah pukul 7pm gitu~~ Deko pun ala kadar je.... Letak gambar besar besar , 40pages katakan.... hihi ~ Then terus proceed untuk hantar file.. Dulu masa ai buat dengan Pixajoy untuk Photobook 1st Anni, sekejap je send nya..... Kali ni ? Mak ai !! Berjanggut hokayy tunggu.. Mungkin betul kata kekda, hantar last minit, server dia lembap lah sikit kan..... Ok, tunggu punya tunggu... Hubby kat sebelah dah tertido terido... Bangun balik, tak siap siap lagi transfer failnya?? Ai senyum kambing je............. Masa tu dah pukul 8.30pm.. Tinggal we all berdua je kat office ni... huhu.. Gila tak ? Gila ?? Kann............ Akhirnya, 100% transfer !! Pada pukul ? Jangan terkejut.... 9.50pm ! Hambikkk kau !!!~~~~

 *Nampak? Kerja GILA kan? kan? Pukul 10pm masih di office sebab PHOTOBOOK !!*



Nasib baik hubby tak menyinga dengan ai.... Balik tu singgah kedai mamak, ai belanja hubby makan! hihi~ Bodek jangan tak bodek..... Balik rumah dah pukul 11pm..... Tak sempat nak bermanja pun dengan Mushang.. Sian Mushang terabai~ HAHA . . Gedebak gedebuk.. Pukul 12am we all tido...... Haaa.. takde life kau malam tadi !!!~~ Pukul 6.30am ai dah bangun... Rutin seperti biasa.. ~


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





*Email ni yang buat ai bengang SANGAT!!*


"Just a gentle reminder, the redemption period for this 
Groupon has EXTENDED to AUG31st, 2012!!!!! "




Satu je ayat yang keluar dari mulut ai bila baca email ni pagi tadi, 
KEPALA HOTAK KAU!!!!!!~ grrrrr !










Yang rasa bengang sangat sangat !!!!!
signature ms eida

12 comments:

  1. haha *eh tergelak plak ;p* memang..selalu macam tu kan eida..bile kite dah menggelupur, baru la die nak extend..tak adil betul!

    ReplyDelete
  2. hahaha..kn dh terkena... kalau x semalam kn dh boleh manja2 dgn mushang..!

    ReplyDelete
  3. Kecian kak eida.. Xpe, leh edit cntik2 lg..hihihi

    ReplyDelete
  4. wakakkaka...tapi kesian kat mushang x ley nak manje ngan mama dia..kih2

    ReplyDelete
  5. hahahhahaha... *ok, x baik gelakkan kawan baik kan??

    kalau zana pun bengang eida oiiiiii..

    ReplyDelete
  6. teheee... eh..tergelak jugak... tkpelah..dah hntr tu sudah la..tggu je hasilnya.. :P

    ReplyDelete
  7. @Nana Aris

    Hampeh nana.. siot jek.. Tau takpe.. Kalaulah dia bagi email tu awal2 kan senang.. sengal !

    ReplyDelete
  8. @qaseh johanna

    Tau tak pe ! Sian Mushang terabai.. hikhikhik

    ReplyDelete
  9. @♥ ROS ♥

    Edit cantik2? Akak dah send dah pun failnya dik... heehhehe

    ReplyDelete
  10. @chinta...

    HAHAHA!! Gedik je chinta gelakkan ida.. siot!! =p

    ReplyDelete
  11. @Zana Adieyza

    Siot jek zana!!! Hampehh gelakkan ida.. huhu.. Terkena betul ida kali ni.. grrrr

    ReplyDelete
  12. @PUANSTOBERI

    Siot siot siot! HAHAHAHAHHA.. Tunggu jela.. grrr sangat ni !! Terkena ida, kekda oii.. hihihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page