Sunday, July 8, 2012

Kegilaan masa ini !





Kan memang ai menggilai Drama Dejavu di Kinabalu ni kan, lagu OSTnya, Butterfly memang best kok!! Melly nyanyi best.. tapi kalau Aqasha nyanyi jadikk lagii lagi..... BEST !! Suka suka ! Tapi sayang part butterfly tu jadik na..na..na.. du.duu.... tak suka tak suka ! Nyanyi lah bebetull...Baru nak main feeling feeling.. hihi ~ Eh eh? emo lak ! HAHAHAAHA~







Best kan ? kan? Macho nye suara dia... Elok je nyanyi takde cuping cuping telinga kan.. hihihihi ~ Tak sabar nak tunggu ending ! Rasanya Nadira pilih sapa? Ammar ke Bazli tu?? Tungguuuu 2hb Ogos nanti~ hihihi ~  Ouh Kundasang !! Cantiknyaaaa........ *lambatnya duit tabung nak penuh, nak pergi Kundasang!!!*







Yang rasa Nadira ni pilih Ammar kot? huhu
signature ms eida

8 comments:

  1. nana rasa pon dia pilih ammar

    tp nanti jadi nadira tu macam jahat la kan, tinggalkan tunang yg baik n tak bersalah for other man

    tuka la, die pilih bazli kot..haha

    ReplyDelete
  2. best =) mmg dh ketagih nk tgk..

    ReplyDelete
  3. eida leh geng dgn eka la...eida tau dak masa bujang dulu taste eka cam aqasha ni la.skang dah kawen...dok dendiam.kecik ati en somi

    ReplyDelete
  4. hai.. datang melawat dari blog mak dara.. ^_^

    ReplyDelete
  5. @Nana Aris

    HAHHAHHA.. sama sama kita tunggu dan lihat yer, sapakah gerangannya pilihan Nadira.. hehehe

    ReplyDelete
  6. @nn lylyn

    Kannn.... Kegilaan ramai ni... =)

    ReplyDelete
  7. @eKa

    Haip haip! Dosa minat lelaki lain selain suami.. hihihi

    ReplyDelete
  8. @Mohd Lokman Bin Ramli

    Hai.... ai pulak tak sempat nak ke MD jenguk rakan rakan yang lain.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page