Wednesday, July 25, 2012

Itulah sebabnya.. MAKHRUH ye !





*Kalau boleh elak post gambar makanan, kita elakkan yer....*


Ye. Itulah sebabnya ai tak post langsung gambar makanan.. Dan takkan post sepanjang bulan Ramadhan ni. Makhruh pulak puasa ai kang~~ Rugi rugi........ Tapi awal awal puasa hari tu , ada gak terlepas gambar Giant Karipap kan? Soryy ! Time tu, ai taktahu pasal ni........ 

Tapi apa apa pun, kene tahu niat kita...... ~ 



p/s : Baru tahu perkhabaran sedih. Ayah kawan ai (Bahrin) telah kembali ke Rahmatullah pagi tadi.... Mari kita sama sama sedekahkan Al-Fatihah pada Arwah Baharuddin B Abdullah.... Al-Fatihah. Semoga arwah ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman.... ~ 








Yang paham perasaaan kehilangan orang yang tersayang. Al-Fatihah
signature ms eida

9 comments:

  1. al-fatihah moga rohnya dicucuri rahmat ...

    kadang² ter post juga.. tp dah ptglah nak buka dah hihihihihi...

    ReplyDelete
  2. al-fatihah..
    tengs kak coz share this info =) sgt berguna :)

    ReplyDelete
  3. lepas ni..xnk letak le dah gambo makanan kt sini... hihi..
    tapi camne dgn blogger masakan tu..? bulan puasa, kompom blog diorang akn jd rujukaN...

    ReplyDelete
  4. aku memang TAK pernah buat rasanya :) TAK minat, buat terliur sahaja :))

    ReplyDelete
  5. Kalau blog masak-masak tak dapat nak lari dari post gambar masakanlah..

    al-fatihah buat allahyarham..

    ReplyDelete
  6. alamak, smlm tershare gmbr kek batik hehe. tp niat nk share resepi. pasni x buat lg lah huhu

    ReplyDelete
  7. zana mmg x berapa nak publish entry makanan masa tgh berpuasa ni.. lagipun menu biasa2 jer.. hihihi.. tp kalau dah mmg makruh buat tu, kita kena la elakkan..

    nice sharing!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page