Tuesday, July 3, 2012

I'm not a ROBOT okay !!





Aduh.. aduh... Malas lah nak komen komen macam ni.. Sentap ai tau ~ Ade dia cakap ai ni ROBOT? Cisss.... Tulis panjang panjang, alih alih bila tekan 'Post a Commment' keluar pulak si Robot ni.. Sentap ai ! Terus tekan 'X' kat tepi tu... Padan muka !!!! HAHA ~~


Haaa... itulah yang terjadi bila blog uols semua yang berkenaan ada setting 'Robot' ni ... Membuatkan ramai blogger masuk blog uols, baca baca then terus close blog uols tanpa meninggalkan jejakkk... Sebabnya? Sentap dikatakan Robot !~ HAHA ~ Kasi ubah lah setting tu....... Ai tak suka menyusahkan readers.. Uols pulak suka susahkan ai tau ~~ Dah lah ai suka BW ke blog blog uols... ~ Pasni malas dah nak masuk blog uols... Haaaa.. Cuak tak ? cuak tak ? hihihi ~ Ubah ye? ye ?

*Sekarang style ni pulak? Lagi menyusahkan okay!!!*


Pernah dulu ai buat entry , siap ajar uols remove si Word word menyusahkan ni.. Tak dengar cakap ek?? Gila paksa orang buang.. Sebab menyusahkan ai ! hihi ~ Ce bagi satu alasan kukuh kenapa kene ada menatang ni?? hihi..... Ok buat yang taktahu, ataupun terlepas pandang entry ai tu....... 


Klik lah SINi ~ Tutorial Remove Word Verification For Comments ... Buat ye ? Ubah ye ? Ai siap buat untuk Blogger Interframe Lama dan Baru tau.. Gigih ai buat tau dulu ~ Kalau tak, memang ai tak dapat komen lah entry entry uols tu..... Sebab ai memang malas nak taip word bagai bagai tu... Eh eh jap.... Siapa ai ?? Budjet hot ke nak komen komen blog orang ?? Eh eh? Meh bagi ai list , blogger mana yang tak suka orang komen entry kita? Meh meh bagitahu ai... Semua blogger suka orang komen entry dia tau~~~~ In fact, semua tu effect tau kat earnings kita... heee ~








Yang salu gigih juga taip word tu, tapi TAK sekarang sbb dah MALAS !
signature ms eida

12 comments:

  1. eka pun tak suka eida.harap kat blog eka tak de la.jenuh nak skodeng o...terang2 eka tak robot kan.jadi tayah la nak curiga sgt

    ReplyDelete
  2. Saya pon tak suka kalo benda alah ni kuar...

    ReplyDelete
  3. sama tak suka gak.. rasa nye sue dh remove awal2 buat blog... xder laa kot sbb eida comment blog sue hu3

    ReplyDelete
  4. @eKa

    HAHAAHA !! Tau xpe...... Eka nye blog takde. Kalau ada, ida dah bagitahu dah.. hihihihi

    ReplyDelete
  5. @anna alaui

    Sama arr.. harap2 sap sapa yang ada tu rerajin lah buang yer.. hihihii

    ReplyDelete
  6. Thank for information...hehehe....mengagau jugak le nak mencari...kalu ada lagi kasi tau ekkk

    ReplyDelete
  7. sy pon malas jugak... tp ada kwn2 yg sy dh pesan bnd ni..lastly bl g blog dia..ada gak..! degil xnk buang..trus xnk ke sana lg..mls sgt nk tekan word merepek tu..!!

    ReplyDelete
  8. @azievee

    Dah takde dah.. Thanks sb buang.. hehehhee~~

    ReplyDelete
  9. @qaseh johanna

    Degil sungguh!! dah takyah pergi blog dia.. Ida tak suka blog yg menyusahkan.. hehehhee

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page