Thursday, July 19, 2012

Hari ini....






Haii.. Macam dah lama tak update live. Selama ni auto publish je.. Ni entry fresh tau ! heee~ Minggu yang sibuk ni.. Isnin cuti. Selasa kursus. Rabu cuti balik.. Hari Khamis bertemu kembali.... yeahhh !! Sihat semua ?? Even ai tak update, ai BW ke blog uolss tauu... Even ai tak tinggalkan komen, ai baca sampai habis entry uolss tau... hihihi ~


Apa yang menarik hari ni ? Ada jamuan makan makan sebelum puasa lah.. Ai like ! Eh ? Hari ni hari khamis bermakna CD44.. Nothing happen? Tak test UPT pun. Tak de rasa lah... Nenati check lah.. Takut berharap pulak.. hihi ~ *padahal memang suka letak harapan pun... *


Ok. nak siapkan kerja dulu, later baru kita update cerita yang tertunggak yer..... Kbai!








Yang tak sabar nak makan jap g, lapar kot!!
signature ms eida

6 comments:

  1. kat opis i banyak chinise so takde sambutan meriah nak puasa.. so boringggg!

    ReplyDelete
  2. ok..t time makan2 sy dtg sne ek sis..hahaha

    ReplyDelete
  3. kita esok wat makan2 sebelum puasa

    ReplyDelete
  4. @C.I.N.T.A

    Lorr yeke?? Bapak boring!! Sini meriah gila. Asik makan! makan ! makan ! HHAHA

    ReplyDelete
  5. @Salmi Khairil

    Esok pun ida ada jugak... hahhahahaa!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page