Thursday, July 26, 2012

FM USS in the house yo !!~





Ingat lagi ai masuk GA EIJA ni ? Jangan tak percaya ai dapat 2nd place .. hihi ~ Sebab apa ai teruja nak masuk GA Eija ? Sebab EIJA baru balik dari USS, Singapore.... Mana tahu menang, dapat FM USS... Nak pergi ntah bila kan..... Sebagai pengumpul tegar FM, ai suka masuk GA yang hadiahnya FM ! HEHE ~ 


 *Ingat dapat FM aje, sekali hambikk kau banyak gila hadiah nyer ! 
Ada FM notes vintage tu... Ada brooch... * Suka suka ~


 *Thanks to EIJA* Next time buat lagi... hadiah dia FM lagi tau! HAHA*



Ouh ye, kami satu JKR saja
Lain bangunan, lain cawangan
heee ~



 *Inilah dia FM USS tu... Shrek tu !! Sudah selamat letak kat Freezer ai.. 
Gambar sapa tu? Of coz yang tersayang , KOMOT !!*



Ai tunjuk hubby FM ni, dia cakap, letak gambar Komot je? Yang lagi 7 tu? Memang ai otw nak order FM untuk 8K.. Tapi tak edit lagi... heee ~ Alang alang dah dapat FM free ni, ai letak je gambar Komot dulu.. Ntah kenapa, ai rindu sangat dengan Komot... !  *sedih* ~


*Bertambah lagi koleksi.. yeahhhh!!*










Yang suka sangat kumpul FM ... Tapi tak jumpa pun FM Malaysia... huuuuu
signature ms eida

12 comments:

  1. santeekkk!!!!
    yg frame tu comey sngt2.. :)

    ReplyDelete
  2. Akiff suka sangat tgk FM... kalau nampak jer mesti die tunjuk...

    ReplyDelete
  3. SAYA JELES!!!!!!!! huhuhuhu

    eida, FM yg kat tengah2 tu (gmbr eida & andi) order kat sape eh? cantik la..

    ReplyDelete
  4. byk gilo fm ko..aku pn suka kmpul tp kalo g mana2 slalu lupa beli..haha..

    ReplyDelete
  5. banyak nye... jeles2 nasib xder rumah sendiri .... hu3 tapi xpe sue baru jer order FM ttc nak simpan buat kenangan hu3

    ReplyDelete
  6. Banyaknyer FM dia lawa2 & unik2 belaka

    ReplyDelete
  7. 30 jNUari 2010..?? tRIKH BEday saya tue..... :))

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah. Suka joint GA ya?
    Jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html
    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page