Saturday, July 7, 2012

Dah boleh follow Jalan Jalan Cari Makan balik ~~





Jalan Jalan Cari Makan musim yang lama dah berlalu..(satu episod pun ai tak tengok! Tak memikat hati langsung!) .. Dah pun masuk musim yang baru minggu lepas.. Hos dia sapa? Iqram Dinzly yo ! Masa ai dapat tahu Iqram ni yang akan hos, ai pelik? Boleh ke mamat ni hoskan? Dia kan macam poyo poyo cover macho.. HAHA ~ 1Julai2012 , hari Ahad pukul 12tghr, ai dah terpacak depan tivi ~~~ 

Satu je ayat yang keluar dari mulut ai, NOT BAD si Iqram ni ! Boleh membuatkan ai laparrrrr ! Dan yang penting, boleh membuatkan ai nak mencuba apa yang dia makan tu................... Itu penting! heheeeee~ Ai likeee..... Keep it up Iqram ! Ai like ur style makan makan tu.... ~~ Uols ada tengok tak ? Apa pulak pendapat uols pulak ?? Suka ke idak ?? hihi


*Iqram Dinzly*


Masa episod pertama minggu lepas, si Iqram ni ada makan kat Humble Chef. Nampak macam menyelerakan... Ha.. inilah maksud ai, PENGACARA yang penting, dia dapat memberi kita impak besar ! HEHE ~  Ai tertarik nak cari tempat makan Humble Chef tu ... Van stall style ~ Ai like..... Harap harap hubby layan karenah ai nak makan kat Humble Chef ~~ Ai ada perasan satu benda, Iqram Dzinly ni ada rupa seseorang lah.. Ai tanya hubby, ada sama tak? Hubby cakap ada lah juga iras iras juga... hehehe~~~ Ramai rupanya kawan kawan ai serupa artis.. Pelanduk 7 serupa ~ Selena Gomez ada rupa ai tak ? Miaahahahahaha !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





 
    *Sama tak? Sameee kaaannn..........~ Kalau senyum macam ni, lagi sameee kannnnn......hihi......* 

** Ni lah dia Iqram Dzinly versi kurus, rambut pun lain.. hiihhi ~ Pengerusi COHAN ai ni .. Matilah ai! Sure dia jeling jeling tajam ai, gambar dia masuk blog! HAHA **






p/s : Jangan lupa tengok esok!







Yang suka makan makan ! tapi taknak gemok! Boleh?? hihi
signature ms eida

10 comments:

  1. suka ayat last tu..makan tapi tak gemok..haha

    ReplyDelete
  2. Sama la...minggu lepas tgk ikram terus ikuti balik JJCM...pengacara memainkan peranan pentingkan..ehhh tp mamat tu biasa kulihat tp dimana ekkkk...

    ReplyDelete
  3. kem salam kat kembar iqram tu kak...hikhik...ensem gilo.

    ReplyDelete
  4. Haha...mell masuk keje pun dah mmg cop dia mcm iqram....dia mmg hensem kan kak....~ayat bikin panas...wakakakak~

    ReplyDelete
  5. Mell geli peranakkan aku...jangan sampai budak ripin baca komen ko...hahaha

    ReplyDelete
  6. @Nana Aris

    Suka kan? Tapi at the end gemok jugakk... hihihi

    ReplyDelete
  7. @azievee

    Haaa... dimana yekk? Tolong amikkan autograft boleh? hihihii

    ReplyDelete
  8. @A servant of Allah.

    Gilo? Jangan gilo sangat dik!! Bahayeee.... Tk tido malam kang~ hihihi

    ReplyDelete
  9. @mell

    Waahh.. Ada juga yang berfkiran sama.. Kan mel? Sama kan? kan?? WOW! Tu bukan ayat bikin panas, tapi ayat bakal mengembangkan kembar Iqram tu.. hihihi

    ReplyDelete
  10. @azievee

    Geli peranakan? Hebat tu! HAHA~~ Ok pe Ipin baca, Mell pun akan tersipu sipu malu lepas ni.. hihihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page