Tuesday, July 3, 2012

CD28 ye?





Dalam keBENGANGan (apa punya ayat dah??) yang tak habis ni, ai sibuk buat Report Punch Kad yang agak santai kerjanya ni... Haaa... Tugasan 'bonus' setiap bulan ni... Hmm..... Dah macam admin dah ai ni... ~ hihi ... Kerja buat report punch kad ni, kepala asyik teleng ke kalendar jela.... Sekali ternampak sumthing.. Eh eh? CD28 ye hari ni ?? Kalau ikut orang normal, mesti dah kuar tanda tanda Miss P nak datang kan? kan? 


Setakat ni, ai takde pun tanda tanda ?? Miss P jangan datang lewat lewat yer....... Datang lah sehari dua ni.. Bagilah chance ai dapat regular period.. Ok... Ok? Tak pun, tak nak datang sangat, jangan datang untuk 9bulan terus.. boleh ? hihihihi ~  *kalau lah Miss P tu mendengar kata ye.. hikhikhik*



Cau~ nak siapkan report ni sat !








Yang masih menunggu email dari syarikat Photobook tu! grrrr
signature ms eida

12 comments:

  1. hihihih saya sampai sekarang x dtg-datang lagi.. memang degil betol!

    ReplyDelete
  2. bahagia je kalau cik p regular kan ieda...

    ReplyDelete
  3. saya pun x dtg2 lagi cinta.. 8eh, dah macam fb lak.. hahahhaha...

    gud luck eida!

    ReplyDelete
  4. insyaallah...ade berita gembira untuk eida :)

    ReplyDelete
  5. akak lak 2 ari lagi.. sure dah bersedia nak 'melawat' smbil tersengih2 tu.. sakitttt pinggang dah ni... *tak berhasil gak walo dpt double line tu ari. Huhu*

    ReplyDelete
  6. @C.I.N.T.A

    Dari hari yang ida datang tu ke cinta? Lama tu.. tak jumpa gynea ?

    ReplyDelete
  7. @Siti Nursyuhada

    InsyaALLAH.. Ada rezeki, ada lah.. AMin.... ~

    ReplyDelete
  8. @chinta...

    Ida orang yang paling bahagia!!! hehehe

    ReplyDelete
  9. @Zana Adieyza

    Amboi~~ Ingat nk TTC Corner ke??? hihihi

    Thanks Zana =)

    ReplyDelete
  10. @PUANSTOBERI

    Yeke? bestnya kekda.. Regularnya dia... =)

    Takpe, next kita cuba skill lain ye? heheehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page