Sunday, July 22, 2012

Bean Bag !





Ingat lagi entry ini dimana ai teringin nak ada Bean Bag ?? Masa tu akhir tahun lepas..... Tiap kali nampak, mesti ai usap usap pastu tengok harga.. Mahal ! Terus blah... hahahahha!!! ~ Tapi masa ai sambut besday ai kat Seoul Garden, Festival Mall bulan 3 yang lalu,  impian ai ni tertunai !! YEAH ~~ Lepas makan makan tu, we all jalan jalan kat Festival Mall tu.. 1st time sampai masa tu...... Masuk lah Parkson... Masa tengah window shopping tu, ternampak lah Bean Bag ni.... !


Seperti biasa, ai usap usap, pastu tengok harga.. Sekali RM49.90 ???? !! What the fish ?? Murah nya ? Tengok bebetul.. Rupanya itu harga Cover Bean Bag..... Yang polister beads tu kene beli lain... Ai usha harga dulu seperti biasa, satu beg 25L rasanya harga dia dalam RM12.... (sorry dah lupa...ai dah beli bean bag ni bulan 3 lagi!! hehehe~ baru skrg nak update.. memang dah lupa sikit!) . Kata promoter tu, nak sedap duduk, kene isi dalam 6beg which is RM12 x 6 (RM72) + Bean Bag Cover (RM49.90).... Kos ai nak beli Bean Bag hanya RM122 !!!~ YEAH !! Murahhh ~~ So, ai pun amik lah satu...... Sebagai memenuhi impian hatiii................ ~


*Tu dia 6beg polister beads yang perlu dimasukkan kedalam Bean Bag...*



Masa baru masuk beads tu memang best gila duduk ! Empuk sangat sangat ~~ Dulu ai letak Bean Bag ni kat depan tivi.. Tapi kini ai jadikan sebagai kerusi meja komputer ai.. Gila syok update blog sambil mendudukkan diri pada Bean Bag ni !! heheehe ~ Now, Bean Bag ni dah kureng empuk... Mungkin beads yang ada kat dalam ni mintak ditukar ganti..... Ok ! Nanti ai beli beads, dan akan ditambah kemudian..... Memang beads tu kene sentiasa ditambah bagi mengekalkan keempukkan Bean Bag tersebut... HEHE ~






*Dua kesayangan ni dipaksa menjadi MODEL tak berbayar BEAN BAG ai*   HAHA





Dah 4 bulan Bean Bag bersama we all, keadaannya masih OK.. Dulu hubby pernah cakap, nak beli lagi.. Bilakah itu hubby ?? Nak beli yang bentuk pisang tu boleh ?? Ke bentuk air mata?? Uols kalau jeles tengok Bean Bag ai ni, (HEHE) boleh lah melawat Parkson, Festival Mall, Setapak, KL... Beli jangan tak beli !










Yang tahu lambat laun setiap impian tu akan TERTUNAI jua,
signature ms eida

22 comments:

  1. kalo ada home deco/fair tu mmg salu jual menda ni. tp akak tk pasan rega dia. tp tk smpai 2rat rasanya. nati lah, boleh di consider juga nati kalo da siap deco2 seme

    ReplyDelete
  2. nana pun selalu usha bean bag ni..bile tengok harga terus senyap..haha

    memang berbaloi eida beli ni!

    ReplyDelete
  3. Dlu pon sll nak sgt beli bean seat nie tapi harga mahal betul... Hu3 best laa eida dapat murah... Nak jugaaaaaaajhwde

    ReplyDelete
  4. syok kot bean bag tu..
    tp tgk kat wangsa walk ritu mahai amat..hiks..

    ReplyDelete
  5. eh memang murah la..selalu tengok rege dia boleh tahan la...

    ReplyDelete
  6. murah gak ko beli..aku ada tgk kt jusco aritu rm200++...

    ReplyDelete
  7. jom bwk along ke Festival Mall tu..xpenah pn gi sane walhal duk kl je pn..huhu
    nti bole bwk mak skali..;)

    ReplyDelete
  8. @PUANSTOBERI

    Mahal kekda. yang kalau dah siap tu. Tak mampu eden.. Tu yang beli yang murah2 ni, tapi sedap juga kalau duduk... =)

    ReplyDelete
  9. @Nana Aris

    Nana pun carikk lah kat FM ni.. Mesti ada... =)

    ReplyDelete
  10. @Siti Nursyuhada

    Gigih ida tahan nafsu nak beli bean bag ni.. Sue pergi kat FM, ida rasa mesti ada lagi punyaaaa

    ReplyDelete
  11. @.: iEyLa :.

    Kalau beli yang dah siap, memang mahal... beli yang belum siap macam akak ni haa.. murah je!!~

    ReplyDelete
  12. @anie

    Tau xpe.. kene fikir 2x kalau nak beli kan.. Tp ni murah... suka!!

    ReplyDelete
  13. @anna alaui

    TU yang dah siap anna.. Ko cari yg belum siap. Beli sendiri beads tu.. Carik cover bean tu... Leceh! Tapi murah! hehheheee

    ReplyDelete
  14. @iera 11

    Dari rumah emak, memang dekat nak pergi FM ni! Okayyy~ Nanti kita pergi yerrrrr

    ReplyDelete
  15. mmg agak mahal la kan bean bag ni.. x tau pulak ada yg jual asing2 cover & isi dalamnya.. hihihi

    cantik la bean bag wrna merah tu!!!

    ReplyDelete
  16. @Zana Adieyza

    Ada jual zana. Ida pun baru tahu time tu... huhu


    Beli lah.. merah ada, kuning ada, coklat.. semua ada.. heheheee

    ReplyDelete
  17. thn lepas ieda beli kan? agak2 ade lagi tak skrg nih??huhuhu tetba teringin nak ade beanbag nih... untungnyer dapat beli yg murah... nih kat parkson bahagian mane? sllu jugak lepak2 kat Kl festival mall kat stapak tuh...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nugrul, ida beli aah tahun lepas. tahun ni nurul tanya? hahaha.. memang ida taktahu ade lagi ke takk.. tapi leh je try pergi tgok. kat parkson bahagian bantal2, selimut gitu. haaa, ce round carii ;))

      Delete
  18. Ieda beli tahun lepas kan? agak2 skrg nih ade lg tak?? hhuhuhu mmg teringin dah lame beanbag nih... Untungnye dapat beli yg murah... parkson bahagian mane ek yg ade mende nih? sllu gak p Kl festival mall tuh

    ReplyDelete
  19. Baru tau ida ada beli bag bean ni huhu..mila dulu tengok jerk nak beli mhl sangatlah tak daya T_____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaaaaaaaa.. kemainn lame entry ida mila boleh stalk? hahahahhaa.... kumpul duit., lame lame dapatlah beliiii ;))

      Delete
  20. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di ONLINE STORE
    atau PHOTO PRODUK

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page