Tuesday, July 24, 2012

Akhirnyaa.... 1st time Cash Out Nuffnang !





Syukur. Alhamdullillah.... Akhirnya ai berjaya men-cash out-kan duit Nuffnang ai.... ~ Tak banyak pun, tapi itu pun dah buat ai cukup gembiraaa.. !  Banyak halangan betul ai nak cash outkan.. Mula mula nama salah, alamat tak lengkap... HAHA ~ Gelojoh betul ai.. Tak semak langsung semua tu, cepat je nak tekan cash out..... Baru semalam 23 Julai 2012 (Jam 3.07pm) , ai cash out kan my 1st check with Nuffnang... ~

*Ai tak malu nak tunjuk amount nya* RM175.20 jeee.... 



Tapi bila ai scroll ke bawah untuk cash outkan, ai nampak amount lain ?? 
 *RM173.45*  Persoalannya WHY ??  Mana perginya RM1.75 ??




Tapi tak pe, mungkin itu charge yang dikenakan untuk mencash outkan duit kot? Ai redha.. HAHA~




Tapi bila ai dah tekan cash out tu, dia jadi amount lain pulak ?? RM172.45.. Mana hilang lagi RM1???



Total hilang RM2.75.. Hampir RM3 tau~~ Ingat senang ke nak dapat RM3 tu? Susah tau ! Lama nak tunggu... huhu ~ Sekarang senang senang hilang? Pelik ! Sudahlah ai ni baru 1st time cash outkan duit ni... Tak tahu pape ni.. Blurr kejap.. ~ Sapa sapa boleh bantu ?? Explain kat ai.... Memang macam ni ke? Or ni memang kes pelik? Should i send ticket to Nuffnang ??? Helpppppppp........................  




p/s : nak kata ni duit Raya, takkot? Prosedur tu dah makan masa sebulan.
After raya baru dapat kot.... Kita simpan nak beli si Pinky lah... hehehhe~~








Yang simpan sikit sikit lama lama jadi Note ! eh ? huhu
signature ms eida

13 comments:

  1. erkk??apekah si pinky itu??hihi

    ReplyDelete
  2. waaa... menarik ni... best best... nak gigih jugak laa...

    ReplyDelete
  3. Phewittttt..masyuk!!..hehe..erkkk, canner leh jd mcm tuh..

    ReplyDelete
  4. wahhh duit raya tue eida best nye... Bila laa nuffnang nak bagi duit raya kat sue plak ek hu3...

    alaa xpernah dapat laa .. sory xleh nak tlog hu3... apapon enjoy shopping dear,,,

    ReplyDelete
  5. Blog kakak tak pasang pun nuffnang ini Eida. Dapat banyak juga boleh guna ke bazar ramadhan. Tahniah dari kakak:)

    ReplyDelete
  6. wah...best2.. akak check ari tu baru rm0.50...haha....

    ReplyDelete
  7. banyak dah tuu dik

    uishhh macam mana leh jadi kurang amount dier erkk
    akk x perasan lak bila akk cash out sblm2 nie huhuhu

    ReplyDelete
  8. bnyknye eida!...huuh..
    yana baru lps boleh cash out je..tp xnk cash out lg..sayang...haha..
    tunggu bnyk sket lg..hihi

    ReplyDelete
  9. setahu nadia, biasanya kalau cash out, dorang potong seringgit je. untuk harga proses cek dorang kalau xsilap. tapi xpe, cer hantar tiket kat nuffnang. insyaAllah semua terjawab. :)

    ReplyDelete
  10. banyak la tu eida! belanja nana meh ;p

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...rezeki..hehehhe
    pasni mesti byk lagi...

    ReplyDelete
  12. yunk, selalunya tolak RM1 jer.. try la hntr ticket.. mana tau ada masalah ke.. zana pun baru cash out 2 kali jer..

    pink?? owh, apakah pink itu?? teruja nak tau!!

    ReplyDelete
  13. yunk, selalunya tolak RM1 jer.. try la hntr ticket.. mana tau ada masalah ke.. zana pun baru cash out 2 kali jer..

    pink?? owh, apakah pink itu?? teruja nak tau!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page