Thursday, July 5, 2012

Aisyah Ilyas ~





Sudah sudah dengan resepi.. Jom beralih ke arah lain pulak.. hehhee~~ Kenal tak pelakun baru tu ? Ai memang tak kenal... Sekarang ni memang ai GILA dengan Drama Dejavu di Kinabalu dan Ameera.. Tak kan miss.. Kalau miss, mesti WAJIB tengok kat TontonTV3.. Bila tengok kedua dua cerita ni, ai notice satu benda..... Artis tu lah... Aisyah Ilyas .. ~ Pelakon baru kan? Tak pernah nampak dia sebelum ni... ~ 

*Dalam Drama Ameera , dia sebagai Marissa (watak jahat gila!)*


*Dalam Drama Dejavu ni , dia sebagai Inara (watak baik, watak alam maya pun~ hihi*



Macam kelakar je ai tengok bila Drama Dejavu, Aisyah ni jadik baik.... Bila tengok Ameera jadi jahat gila yang ai rasa tak jahat mana pun.. Muka jahat tu tak jadi..Muka Aisyah ni macam Kencana Dewi pun ada... Macam Faezah Elai pun ada... So, taknampak jahat dalam muka dia.. Baiknya muka..~ hihi.. Tapi sound effect je lebih.. hihi ~ Kepala ai tak boleh tune watak si Aisyah ni... HAHA ~ Ai memang, kalau tengok pelakon yang sama berlakon dalam drama yang berbeza , berbeza watak juga dalam MASA yang sama, ai jadik TAK BOLEH BLAH.... HAHA ~~ 



p/s : Ni dua Drama je yang ai follow, Drama baru yang lain ai tak follow pun.
Ntah kenapa.









Yang tak sabar nak tahu ending kedua dua drama ni !
signature ms eida

20 comments:

  1. o yg watak kekasih ammar yg ninggal tu yer

    ReplyDelete
  2. ai pon follow dejavu di kinabalu tu..tak boleh tinggal!

    ReplyDelete
  3. za pun tgk jugak.. za suka lagu butterfly.. Melly Goeslow nyanyi.. best..

    ReplyDelete
  4. yang cita lagenda budak setan tu dia juga ker belakon?? suka sgt lagu happy butterfly versi caca...hahaha siap buat ring tone..

    ReplyDelete
  5. suka wakta dia bila cinta cintun ng ammar sweet jer... manja2 gitu hu3

    ReplyDelete
  6. owh, watak kekasih ammar tu dia la eh?? hahahha.. baru zana perasan.. sebab tgk citer tu seminggu sekali dua jer.. hihihi.. tp citer ameera wajib tgk! terbaikkkkk

    ReplyDelete
  7. aku pn layan dua2 cite ni..tp aku rasa aisyah tu cm xpndai sgt berlakon..;)

    ReplyDelete
  8. @Nana Aris

    Kan... best kan.. Nak nak scene kat Kundasang.. wallah !

    ReplyDelete
  9. @Zaza

    Ouh lagu tu sangat lah best!!! Hair hari dengar.. Tak boring pun~~~

    ReplyDelete
  10. @azievee

    Versi caca? Alamak, belum ada kesempatan nak dengar.. Sapa caca tu?? hehehe

    LBS? Taktengok lah.. hehehhe

    ReplyDelete
  11. @Siti Nursyuhada

    Sesuai sangat..! Harap harap ending cerita ni, Nadira pilih Ammar kan.... =)

    ReplyDelete
  12. @.: iEyLa :.

    Yeke? yang mana satu? ameera or dejavu?

    ReplyDelete
  13. @Zana Adieyza

    Zana tak minat tengok Dejavu????? best ouh citer tu zana oiiii~~~ Ameera memang! Menyampah dengan zila !

    ReplyDelete
  14. @anna alaui

    Pelakon baru babe.. Berilah dia peluang.... lama lama ok lah tu.. hehehhehe~~

    ReplyDelete
  15. xtgk lah cite nih. balik keje dah penat, tak terlayan tv dah huhuhu

    ReplyDelete
  16. caca tu bukan org arr...khik3

    melly nanyi lagu tu versi comel2 ala2 caca...tajuk dia happy butterfly...cute je lagu tu..

    ReplyDelete
  17. @Bazilah (^0^)

    Takpe, ada masa boleh tengok katTonton je.. hehehe

    ReplyDelete
  18. @azievee

    Eh bukan ek? HAHAHAHHA!!! *malu tutup muka*

    Jap nak seacrh arr kat internet.. =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page