Saturday, June 9, 2012

This cycle. Macam ok jer?





Hari ni 9June2012, CD4 for this cycle. Macam OK? Sebab apa ai cakap macam tu? Sebabnya dari CD1-CD3 heavy ya amat ! Sehari kene tukar 2-3 pad. Satu permulaan yang baik kan ? Selama ni ai dapat yang light light je. Bohsan kot. Bila dapat yang heavy ni, even perut sakit gila, tapi ai senyum sampai ke telinga.. Ai suka ! Ini serupa sebelum ai berkahwin....


This cycle, dari CD1 , ai dah telan Asid Folic, Spirulina, HabbatusSauda, Pati Delima dan GLA (Shaklee).... Ada lagi nak telan pape ? Ingat nak cuba MAB (Maajun Anggun Bestari). Ai baru tahu pasal Maajun ni... Ala ala pil perancang tapi herbs punya.. No drugs. Meregularkan period which is sangat membantu untuk concieve... Nenantilah cuba.... Next cycle maybe? Sebab ai taknak kacau cycle yang tengah 'cantik' ni.. hihihi ~ 


Ai berharap sangat this cycle yang bertambah cantik dan cantik sampai ke sudah..... Amin........ Senang sikit ai nak cari hari subur... Ohh.. Lupa nak order OPK lah.. Dah habis...Order sekarang! Baik !! Kawan kawan, doakan cycle ida cantik macam ida ye... OK merepek! HAHHAHA~ 


Happy Weekend uolsss.. Nak pakai baju ape ye? Jap jap lagi, ada Shoot Studio 2nd Anniversary.. Pengantin basi beraksi! Buat malu jeerrkkkk.... puiii ~








Yang lapar sangat , perut dah muncit sangat ni !
signature ms eida

4 comments:

  1. Bestnye ida... Sue nie dh rindu sgt nak darah byk2 asyik light jer.. Hu3 l...... Wah photoshoot bestnyaa...

    ReplyDelete
  2. @Siti Nursyuhada

    Baru cycle ni ida ok. yg lepas lepas hancur.. So, takyah lah sue nak jeles sangat.. hihihihihi

    ReplyDelete
  3. hi.. eida u order opk brand ape dan kat mane ye?

    ReplyDelete
  4. @afrah.hana

    Hai, ida beli kat HamilComel.

    Refer entry ida yang ini :

    http://msieda.blogspot.com/2012/05/ovulation-pregnant-kit-opk.html

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page