Thursday, June 21, 2012

Thanks.. dia dapat APC, ai dapat HADIAH !





Haaaa... kan dah cakap, ai dapat share bila orang kesayangan dapat APC. Suka suka ! Entry ini lebih kepada rasa terharu ai kepada mereka mereka ini yang sudi memberi hadiah.. Ucapan terima kasih tak terhingga..hihi ~ Lain kali beri lagi... My Abah kesayangan bagi baju Polkadot Mustard tu haaaaa... Cantik kan ?? Ai loike !~ Ai rasa abah bagi sebab nak ceriakan hari ai yang suram tu kot.. That day kan ai menangis teruk sebab hantar 8K. Ouh~ Terima kasih Abah !!!~ Semoga bertambah rezeki Abah~ 

Polkadot Turqoise ni pulak pemberian dari kakak tersayang merangkup BFF , tak lain dan tak bukan , SIS P ~~ Ohh yeahhhhh ~~ Tak terniat dalam hati nak  pow  Sis P.. Tapi katanya hadiah hari lahir... heee~~ Bukan Sis P dah bagi kad ke?? Semua orang tanya pasal kad tu.. Unik ! Apa apa pun, TQ Sis P ! Semoga bertambah rezeki yang ada... ~



*tengok mata, tengok mata ai* hihi
*malu*




Ok yang ini pemberian dari Hubby tersayang.. Of coz ai pilih PINK ~ hehe ~ Thanks hubby walaupun sehelai je... HAHA ~ We all tak enjoy pun duit APC tu, sebabnya ai dapat baju ni sehelai, hubby dapatlah beli seluar Levis sehelai.. Dan yang selebihnya?? Of coz kepada 8K yang tersayang.... ~



~ Duit boleh cari, 8K tiada pengganti ~





Perasan tak? 
Apesal tiap kali tangkap gambar nak cekak pinggang macam tu? 
Budjet Model ke? 
HAHA







Yang mengucapkan bebanyak terima kasih kepada mereka !!!!!!~
signature ms eida

12 comments:

  1. syoknya org tu dpt hadiah!! cantik2 lak tu..

    model mata bengkak sebab nangis.. boleh?? hihihi

    ReplyDelete
  2. untonglahh dpt hadiah...nk jgak lah..heheh

    ReplyDelete
  3. mesti kalau eida yang dapat APC, nana yang dapat habuan kot..eh..hehe

    ReplyDelete
  4. cantik baju..jeles la tgk baju dia cantik2.. :))

    ReplyDelete
  5. wowowww..... knpa asben ai tak dpt APC?? kalo tak AI dah pow sebijik CR. Miahahaha...

    *bila nak buat majlis neee??? sobss

    ReplyDelete
  6. @Zana Adieyza

    Model mata bengkak? Hampess nye zana!!! hihihi

    ReplyDelete
  7. @Nory Zoulkefle

    Untung untung.. ada juga orang ingt kita .. hihihi

    ReplyDelete
  8. @PUANSTOBERI

    Apesal office kekda lambat sangat Majlis APC tu?? Kalau tak mesti leh melaram CR dengan bilik baru... hihihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page