Thursday, June 14, 2012

Tak de mood !




Ok. Siyes ai rasa MALAS sangat nak update blog hari ni. Banyak benda nak cerita tapi mood tak berapa nak best.. Tu yang MALAS. Ramai yang mengikut kisah ai bersama 8K tahu dah kan sebab ape mood ai tak best ni ...... Ai ingat nak update pasal 8K.. Tapi kang, nangis lagi pulak...... Tengoklah macam mana, tak update, tak de kenangan pulak. Kuat kuat semangat Ida!!!


Semalam on the way balik rumah, tak sangka, air mata mengalir lagi...... Dan tak sangka jugak, hubby juga begitu.. Atas moto pulak tu...  Rupanya memasing layan teringat kenangan terindah bersama 8K...  Sedih YA  AMAT....... ! Kita kene kuat hubby........ Fikir positif ! ~ Kita buat semua ni BERSEBAB ! Harap memang ini JALAN TERBAIK buat kita. Keputusan yang TEPAT ! Jangan sedih ~ *cakap orang, tapi diri sendiri pun kuat nangis!!* ..








Yang tak de mood, lapar pulak!
signature ms eida

10 comments:

  1. harap u all sabar.. mai la bela SG plak :P

    ReplyDelete
  2. be strong kak...
    saye dulu kucing saye mati kne racun seminggu jgk nak ok blk...
    smpaikan lepas solat menangis beriya2..isk2.. :'(

    ReplyDelete
  3. mungkin gembira akan datang...sabo! ceh, mat! kontrol le sket!

    ReplyDelete
  4. eida kena kuattttttttttt!!! x mo sedih2 k... insyaAllah ada hikmah disebalik tu.. maybe lepas ni ada "rezeki" yg dinanti??

    ReplyDelete
  5. kuatkan semangat yer...jgn sedih2..=)

    ReplyDelete
  6. @C.I.N.T.A

    Sabar sabar.. heee~ Taknak bela pape dah.. Fokus pada niat yang satu itu.. =)

    ReplyDelete
  7. @.: iEyLa :.

    Huwa.. kejam nye kene racun!!! Moga moga tak lama.. tapi teringat tu mungkin selalu kan... =)

    ReplyDelete
  8. @Ekjozbuluh

    Gembira? Harap harap...

    Yu pernah bela kucing? Tak pernah? Patutlah.

    ReplyDelete
  9. @Zana Adieyza

    Memang buat sebab rezeki itu lah zana... Sedihnya!!!!!

    Im gonna miss my 8K soooo much!!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page