Friday, June 8, 2012

Servis bertukar tangan !





Ye. Mulai tahun ni, kepala ai tak berapa nak serabut dah. Yeahh ~ Sebabnya kerja yang memeningkan sudah bertukar tangan.. Sebelum ni , ai sebagai Pegawai Belanjawan Bahagian Ukur Bahan.. Serabut gila dengan task ni.. Tiap tiap bulan nak kene update belanjawan.. Sebab tiap tiap bulan rasanya bos ai akan keluar outstation. Bos bos lain yang membuat claim juga.. Setahun sekali ai kene buat belanjawan untuk tahun tahun depannya. Ok. Itu paling serabut.. HAHA !


Tapi kini tidak lagi, servis dah bertukar tangan kepada orang yang sepatutnya. Dulu beliau ni yang bagi kat ai task ni. Ai tak mo ! Tapi tak pe, ai buat juga walaupun kepala pening~ hiuuu~ Sekarang, nah hambik balik !! HAHAHA *sambil gelak jahat*  Kini, ai diberi task Pegawai Buletin Bahagian, CPUM.. Ouh ~ itu kurang memeningkan, plus ai suka task ni ! hihi ~ Tapi agak remeh. Kene kumpul info, edit gambar bagai..  Tapi mana ada kerja yang senang kan? Nak senang, goyang kaki je la.. Akhir bulan, cucuk kad atm.. HAHA ~ Namo namo, makan gaji buta namanya......~


Semoga selepas ini, ruangan Bahagian Ukur Bahan di dalam Buletin Cawangan akan bertambah baik dengan hasil kerja ai ~ Eh dah macam Wartawan lak? hihii ~ Nanti ai masukkan gambar gambar gojes Puteri Ukur Bahan.. HAHA ~ Ai nak edit besar besar.. HAHA ! Selama ni , sekeping je ruangan Ukur Bahan.. Pasni? Tidak lagi... Itu pun kalau tak de orang cut lah.. hihi ~ More santai task ni. Ai loikeee ~~  *gedik!*



p/s : Biasa kan? Dapat  task bonus  macam ni selain task task Utama kita kan? Redha.







Yang suka main edit edot gambar ni , 
signature ms eida

6 comments:

  1. kalau masukkan gmbr saya dlm buletin tu boleh x? hahahhaha..

    ReplyDelete
  2. selalu jer dpt task bonus..Dah selalu sgt..smpi dah imune..hahaha

    ReplyDelete
  3. amboi..zana je ke nak inteprem..? sy pon nak jugeekk!! hihihi

    eida..kwn sy tu nma ruziani @ eg..bukan kawan awk la..klo kwn awk, mst dia dh promot blog awk ni kt sy awl2 lg..hihihi

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    Tak boleh!!! Tak de kene mngena... HAHAHHA

    ReplyDelete
  5. @CIK PUAN TIPAH

    HAHA ~ Ni dah kes teruk ni..... Gaji tak pulak dapat bonus kan? kan? hihi

    ReplyDelete
  6. @qaseh johanna

    Nak jugak? Baik! Dua dua tak de kene mengena.... HAHAHHAH!!

    Ruzaini? Tidak kenal. hihi.... Mcmmane dia tahu blog ida ye? Kim slm dia yer.. Terharu jap da silent reader.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page