Monday, June 4, 2012

Sarung Kusyen baruuuuu kok !





Dah lama beli kerusi ni .. Kerusi kayu.. Minat we all pada kerusi kayu jati tapi harga cecah riban riban , tak mampu lah jawabnya... Tu yang beli kerusi ala ala jati ni ? HAHA ! Dah lama beliau  berkhidmat dengan we all... Nak dijadikan cerita masa mula mula beli kerusi ni , we all ada dapat sekali kusyen dia... Tapi ai tak berapa nak gemar sangat colour kusyen tu .. Macam 'keindiaan' sangat ! Sangat hokayyyy !!~

 *Tu diaaa kusyen yang di beri...... Nampak tak ? Kemelayuan Keindiaan dia ? HAHA !!*


Sudahnya, memang ai tak guna langsung kusyen itu... Tak gemar ok ! Walaupun dia lembuttttt~~  Dibiarkan kusam di dalam stor.... Sudahnya juga, lama lama sakit pulak montot we all duduk atas kerusi keras ni.. HAHA ! Nak beli Sofa gebu gebu tu, ada kucing pulak...... Alamatnya, memang kene guna jugak lah kusyen ehem ehem tu..... Tapi macam mana nak buat bagi lawa sikit ??? Idea pleaseeeeeee ~~

 *Bogel tak berteman kerusi ai* HAHA!!


Akhirnya, we all ke Tewah, The Mines, cari kain nak buat sarung kusyen tu.. Tak sanggup nak tengok colournya begitu ! HAHA ! Last last, we all beli kain ala ala langsir warna cream, kekononnya nak dipadankan dengan langsir.. hihihi ~ Dah beli kain, hantar pulak kat orang nak suruh buat.... Lama juga nak tunggu siap kusyen ni.... huuuu ~ Akhirnya, jadi lah ini.........


*Mana lebih sesuai ? Kusyen Berbaju India or Kusyen Berbaju Melayu? HAHA*




Much better.... Puas hati !







Yang rasa itu sudah cukup OK ! hihi~
signature ms eida

13 comments:

  1. Aduhai.. Yang bbju singlet pun nk posing?? Hihihi

    ReplyDelete
  2. kt kg pn aku dpt kusyen pattern cmtu...
    xcntik corak dia kn??
    mak aku pn xguna kusyen 2...

    ReplyDelete
  3. npe x suh tukang jahit pilih kaler pink n jahit??weee~~~(gelak gedik)

    pinky!!

    ReplyDelete
  4. 2-2 mix & match pun boleyyy...
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. hihihi.. boleh pulak x suka corak trs simpan dlm stor.. kelakar!

    tp beli yg kayu ni best gak.. x payah fikir terkena air mcmne, kalau duduk selalu pun x kempis2.. hahahha..

    ReplyDelete
  6. @MaMADeBOt

    Kalau tak guna, rugi anum... Sakit montot duduk atas kusi keras.. HAHHAHA

    ReplyDelete
  7. @iera 11

    Tak matching okayy pink dgn coklat!! HHAHHAHA

    ReplyDelete
  8. @PhatLady

    Dua dua? India+melayu? Nope! HHAHAHHA

    ReplyDelete
  9. @Zana Adieyza

    Boleh! Ida lah yang buat tu... HAHHAHA!!! Betul betul, takyah pk, lap saja... heeee~

    ReplyDelete
  10. kt mne ade jual kusyen ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kusyen ni didatangi sekali dengan kerusi . so beli kerusi dulu baru dapat kusyen

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page