Friday, June 22, 2012

Q-Thai again ?? Well ~~





Haa.. ni satu lagi entry yang dikarang tengah malam tadi... eh sekarang? Susah pulak nak bahasakan masa bila buat autopublish ni.. heee ~ Ok, masih ingatkah uols bila ai ada cakap Abah ai dapat APC? Kenapa bila orang dapat duit, kita ketuk dia suruh belanja? Notty kan ? Tapi Abah,  sendiri dengan rela hati nak belanja anak isterinya... Alahaiiii ~~ Suweet abah !!~ Dah lah belanja masa Hari Bapak hari tu, malu kamiiii adik beradik.. Sepatutnya, sapa belanja sapa ni ? HAHA 


  
*Itu abah saya*


Dah nampak kat mana kan? Q-thai again.. Dah beratus kali ai makan kat Q-Thai ni. Makanan memang tak pernah puas ~ Sedap je memanjang... Suka tau buat ai kenyang tahap dewa ! hihi ~ Memula nak ajak Abah dan seisi keluarga semua makan kat Kg. Baru, Restoran Shukhumvit tu..... Pernah makan sekali je hari tu (supprise for kekda) , tak puas ! Tapi sudah Abahnya nak pergi Carefour BTHO, (sib baik pergi, dapat baju baruu) tu yang ke Q-Thai jawabnya... Nak berpatah balik masuk KL? Malas ler..... Sudah dekat dengan rumah... hihihi ~


*Habis licin sudahhh.....*



Ordernya Ikan Siakap masak Stim, Tomyam 2 mangkuk kecik, Sayur Campur , air sorang satu which is ada 6 orang sahaja... Total? Cuba teka? RM130 yo !!!!!! Ai yang sememangnya pelanggan tetap Q-Thai merasakan mahalnyeee ?? Dulu makan lagi ramai, makan lagi banyak baru RM150? Ini je dah RM130?? Biar betikkk ????????? Something wrong ni ~~ Setelah diperhatikan, rupa rupanya, ada Signboard 'Jalan Jalan Cari Makan' laaa....Cantik tergantung kat depan cashier tu.... No wonder lah dah mahal.. Dah masuk tivi ... Dah masuk Jalan Jalan Cari Makan rupanyaaa...... Alahaiiiii ~ Selalu restoran cengitu kan? Asal masuk tivi je, kau nak up harga kan !!!! Memang ni kali terakhir lah ai makan kat sini.... Pasni kita cari Restoran lain pulakkkk... puiii !


Apa apa pun, ucapan terima kasih kepada Abah yang sudi belanja, lain kali belanja lagi.. hihi ~ Semoga murah rezeki Abah yer........ 







Yang bila lah nak sampai ke Shukhumvit tu , *buat muka sedih depan TTC Corner*
signature ms eida

9 comments:

  1. mmg pun biasa cmtu..lepas kuar tv mesti harga up punya

    ReplyDelete
  2. Hikhikk...

    Jom makan lagi skali sblm akak pindah.. sbb lps tu akak pun dah tk kuwasa nak bersesak2 kat KB tu. huhuhu

    *gelak smbil tekup mulut dr dlm umah TTC Corner..

    ReplyDelete
  3. hadoi muka wa tarak nmpak wo..
    huhu.
    yorla dh mahal skg..air kosong pn kne cas rm0.50 rite?
    next plan kiter g restoran laen pulak lh..yg blom dpt tag JALAN-JALAN CARIK MAKAN.huwawa..

    ReplyDelete
  4. q-thai ni yg dutu dia rashid sidek tu eh, harge dia mmg bleh tahan, tp sedap jg la kan, sy pun suke gak mkn kt situ.. tp mkn bedua xrase mahal sngt kot, heheheh

    ReplyDelete
  5. @~nadyahoney~

    Kan.. Tak sukanya cara cmtu.. Ishkk..!

    ReplyDelete
  6. @iera 11

    Lain kali kita pergi kedai makan yanga da karoke tu.. hehehehehhe~~~

    ReplyDelete
  7. @eijasya

    Aah duta dia Rashid Sidek tu~~ memang sedap tapi dah mula cekik darah!! huhu

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page