Monday, June 4, 2012

Macam tau tau je kan.... Hmmmmm . .





Selalunya kalau ai nak up satu satu entry, before tu mesti ai kasi Preview dulu..... Nak tengok mana yang tak elok.. hihi ~ Gedik kan.. Tapi sekali kan, keluar pulak Iklan ni.. Adoii ~ Saja tau.... Macam tau tau je, phone ai dah nazak sekarang ni . . Sekarang ni pun , ai asyik hint hint hubby nak beli phone baru.. hihihi ~ Hubby buat dekk  jeee ~ Cisss... ! 

*Iklan Samsung Galaxy SIII with DG SmartPlan*



Saje kan !! Tak menyabar nyabar , ai terus klik iklan DG tu......

 *Ohoiiiii ~ RM1.3k je ??*



*Antara plan yang ditawarkan... Persoalannya? Line DG ada dimana mana ke???*




Terus usha Celcom, Maxis, UMobile.. 
Mana tau lagi murah ke ? Any idea pleaseeee ????







Yang kesian pada diri sendiri, phone dah nazak !
signature ms eida

12 comments:

  1. digi oke kut. tp biasanya kalo rega paling rendah ni kena byr up-front payment tinggi. lps tu nati kontrak pun lama. huhu :D

    ReplyDelete
  2. klu pki plan cmni sbnarnya ad kontrak kn..takot nti ad cas tersembunyi klu byr ikot plan nie..klu nk amek phone saje memeylh mahal..klu x samsung SIII nie mau cecah rm2k lebey..huhu

    ReplyDelete
  3. Digi ok sue pon pakai digi... jgn ambik yg kontark punya leceh...

    ReplyDelete
  4. buat mase ni digi je yang offer SIII termurah.. yang lain mahal skit

    ReplyDelete
  5. de nampak celcom RM888 tapi tak baca details hu3

    ReplyDelete
  6. same la eida..ai pon dok hint hubby ai tepon da rosak nak tepon die buat derkkkk je..huhu

    betol ckp kekda tu, phone murah upfront mahal so lebih kurang je bila total tu nanti

    ReplyDelete
  7. @PUANSTOBERI

    Kan? Tapi nak beli hp saja, 2k tu kekda... hihihii.. *gulp!*

    ReplyDelete
  8. @iera 11

    Betul! Bila lah nak dapat hp baru ni....... =(

    ReplyDelete
  9. @Siti Nursyuhada

    Ramai tak suka kontrak ye. Mesti ada pape.. Baikkk...

    ReplyDelete
  10. @C.I.N.T.A

    Cinta, DG paling murah.... tapi semua tak bagi amik kontrak.. hurm....

    ReplyDelete
  11. @Mummy Chenta

    RM888? Murah.. tapi kontrak juga ye? Takmo lah.. hihiihi

    ReplyDelete
  12. @Nana Aris

    Derk sangat kan... same lah.. cis.. Misi mengumpul duit ni nana!! heee

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page