Tuesday, June 26, 2012

Kucing pun nak bersiar siar ke ??





Ahad petang, lepas pergi makan, (ai tak masak sebab sibuk kemas rumah, penat!!) (eh? itu pun nak bagitahu ke? HAHA) we all singgah Tasik berhampiran dengan rumah ai ni.... Tetiba terfikir, lama tak jogging.. Tasik penuh dengan parents bawak anak anak bersiar, penuh dengan kekasih tengah dating main suap suap aiskrim, penuh dengan layang layang beraneka rupa.. Tetiba ai terpandangkan sesuatu ?? Dengan muka blur..... Apakah itu ?? Jeng... jeng....jeng...................


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



*Kekda, kucing ni pakai baju stoberi lahhh...........* hihi



Haaaa.. kau hado bawak kucing jalan jalan kat Tasik ? Ado ke? Siap berbaju lagi wei !!! Ai semacam nak gelak.... Tapi ai suka pulak.. Pernah dulu ai berhasrat nak bawak Kim jalan jalan tapi Kim penakutttt~~~~ Tapi sekarang nak bawak Mushang la.. Tapi kecik lagi pulokk...... Taraaaa.. depan mata ai nampak kucing dibawa bersiar siar hokayyy~~~~~ Sangat kagum dengan tuan dia ! 


Actually, ai tegur, kucing apa ni? Budak tu cakap kucing biasa tapi bulu kembang sebab dah disuntik ubat bulu.. Haaa.. kau ! Kemain lagi, nak lawa punya pasal.... ~ Ai rasa kucing ni gerenti bangga jalan sana sini, makan rumput itu ini dengan berbaju kan skirt stoberi.. auw~ auw ~~ Hebat kau nyah !!!


Tak sabar tunggu Mushang besar, nak bawak jalan jalan macam ni jugakk.. Tapi nak pakaikan Tuxedo.. Boleh? Macho kan.. kan... hihihi ~~ Anak takdok... Kucing pun jadik lah nak dibawa ke Tasik.. Biahahhahahaahhaha .. !








Yang rasa ape perasaan kucing bila dilayan sebegitu rupa ek ??
signature ms eida

14 comments:

  1. hhahahah...mmg super cute..tapi takut kucing ni yang tertekan...hehhe

    ReplyDelete
  2. aaa.... baju stoberi uolss... pnstoberi nangess (T____T)

    ReplyDelete
  3. aku dulu pn selalu bawak kucing bersiar2..tapi kucing aku xpkai baju;)

    ReplyDelete
  4. alahai comeynyer...tp xsmpai hati plak nk ikat tali kat leher meoww...heheh

    ReplyDelete
  5. wah, curlasssssssss... siap bersiar di waktu petang.. smbil menghirup udara segar.. sambil cuci2 mata.. baju stoberi tu yg x boleh tahan!!

    ReplyDelete
  6. hahah..
    lawak pulak nengok nyer pki baju stroberi..kuikui
    nk jgak bwk nerd tu jln2 tp die pn penakot jgak,,hahaha

    ReplyDelete
  7. @Suwaibah YS

    Aha. Mungkin. Tapi ada juga kucing yang suka kuar jalan jalan.. hihihi

    ReplyDelete
  8. @PUANSTOBERI

    Hohohoho!! Tu ler pasal.. Ida tk sabar nak bagitahu kekda masa nampak kucing ni pakai baju stoberi.. hihihi

    ReplyDelete
  9. @anna alaui

    Ouh yeke? aku tak sabar tunggu Mushang besar, nak bawak jalan jugkkkkk... hihihi

    ReplyDelete
  10. @Nory Zoulkefle

    Kalau tak ikat, dia larikk... hari biru kejar nanti.. huhu

    ReplyDelete
  11. @Zana Adieyza

    Macam macam ragam kan zana dunia zaman skrg ni.. hahahhahaha

    ReplyDelete
  12. @iera 11

    Nerd? Takyah ler.. Jumpa komot pun menyorok dalam bilik kemain lama!! Ni kan pulak nak jumpa ramai orang kat taman? hihihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page