Thursday, June 21, 2012

Jualan Gudang Barangan Bayi.





:: UNTUK YANG BERKENAAN ::





p/s : Mesti murah ni. Mommys semua... Jangan lupa terjah ye !!~









Yang bila lah nak merasa pergi jualan cengitu, huuu~
signature ms eida

15 comments:

  1. salam..

    teringin nak beli baran gbaby siap-siap dan simpan, tp suami x bagi...hihi

    ReplyDelete
  2. mesti sampai mase tu nanti =) nana selalu doakan eida n geng ttc yg lain!

    ReplyDelete
  3. sempat lagi ker nak g???hahaha...g cari hadiah tuk baby aku la kat sane if aku xsempat g..huhuhu..hari2 aku menghitung hari ni...

    ReplyDelete
  4. teringin nye nak gie :( huk3 mood sedih kalu tgk iklan camnie

    ReplyDelete
  5. @Syira

    Ida pun!! Tapi orang cakap tak elok buat cmtu.. hm.. ntah ler.=(

    ReplyDelete
  6. @qaseh johanna

    HAHA !! Takkot.. Nak beli ape? Tuk sapa? huhu

    ReplyDelete
  7. @qaseh johanna

    HAHA !! Takkot.. Nak beli ape? Tuk sapa? huhu

    ReplyDelete
  8. @Cikpuan rara

    Alaaa.. Tak pe next time mesti ada lagi punyaaa... =)

    ReplyDelete
  9. @missayu

    Aku serahkan pada kalid je bab bab hadiah ni.. hehehehehe

    ReplyDelete
  10. @Siti Nursyuhada

    Alaa.. sue sedih ye. Sorry ida update lak pasal ni.. Kita kene kuat sue !!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page