Friday, June 29, 2012

Extra Virgin Olive Oil





Berbulan ai mencari Olive Oil ni... Tak cari sangat tapi bila pergi farmasi ke, kedai ubat ke, gerenti tanya pasal Olive Oil.. Ingat kan kat mana mana ada jual... Rupanya myboss cakap beli kat  JJ  AEON senang... ~ hihi.... Last last kat pasar tani office ai je ada jual.. Itu pun bukan ai yang jumpa..... Ai ni tak pernah tengok langsung si Olive Oil ni... HAHA ~ Myboss, KakWani baik hati tolong belikan untuk anak buah yang mengada ni ! Bukan saja belikan, siap belanja..... Ouhh.. Thanks KakWani.. Semoga murah rezeki~~~~

*Extra Virgin Olive Oil*



p/s : Ada sesiapa pernah cuba minum ni?
Camne cara minum? Bila masa yang sesuai ?
 Help me !






Yang balik ni nanti baru nak start makan,
signature ms eida

12 comments:

  1. utk apa olive oil ni eida
    . Utk kembalikan dara ke apa

    ReplyDelete
  2. ain selalu guna buat masak je...spegeti aglio olio...;)

    ReplyDelete
  3. http://redscarz.blogspot.com/2012/05/resepi-ikan-salmon-lemon.html

    nape tak tanya.. hehe..

    ReplyDelete
  4. untuk apa ni wei?plz reply ye noor hidayah binti baharum...;)

    ReplyDelete
  5. Hahahaha. Lawak la eka tu!!! :p

    Ida, kt klinik dr hamid ada jual yg softgel pnya. Lg senang makan kot. N awk mmg cari brand ni je ke? Kalu olive oil in general kat supermarket byk.

    ReplyDelete
  6. @eKa

    Eka, untuk TTC kita ni elok sangat!

    ReplyDelete
  7. @BaTiK_PiNk

    Untuk seimbangkan hormon dan produce telur2 membesar dengan jayanya.. heeee~

    ReplyDelete
  8. @A servant of Allah.

    Yup! Untuk masak boleh jugak.. Tapi akak more to usaha nak baby ni ain... hehee~~

    ReplyDelete
  9. @Mr. Firdaus Windey

    Bukan untuk masak ni.. hehe~~ Usaha mendapatkan baby... Thanks neway.. =)

    ReplyDelete
  10. @anna alaui

    WOW! Fullname aku tu!! HAHAHA~~
    Untuk seimbangkan hormon dan produce telur2 kita membesar dengan jayanya.. heeee~

    ReplyDelete
  11. @yannie bunny

    Kan yannie, asal eka nampak je perkataan VIRGIN tu terus nak ingt menda menda gitu~ hahahhaha

    Aah cari yang ini.. Extra punya.. Softgel , aahlah senang makan, ni minum kene tutup hidung! HHAHAHAHHA

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page