Tuesday, June 5, 2012

Dilla's Wedding ~





Ahad. Dilla's Wediing. Taman Botani, Putrajaya. Pestime  sampai sini.. Padahal sekentut je dari umah ai. Sekentut? Ishk.. Tak senonoh punya ayat ! HAHA ~ Dulu ai pun berangan nak buat Wedding ala ala Garden macam ni .. Tapi sib baik, niat tu tak dapat diteruskan. Banyak risiko nya pun.. hihi ~ Contoh? Angin kuat tepi tasik, tetiba pelamin runtuh ! Kau pernah merasa pelamin terkena kat kepala kau? Haaa... Ai merasa okayy !! Pengalaman.... Nasib baik ai tak buat kat garden, kalau tak, habislah kepala kelapa kepala yang datang.. hihihi~ 

*Percaya atau tak, kami kawan dari zaman hingusan until now.. HAHA*



Cuaca amat panas. Tepi tasik kan ? Dah nak petang, baru geng geng angin datang jenguk.. Dari tadi tak nak jenguk lah kan? Kemain panas kok ! Ditambah pulak dengan hidangan makanan manis eh masin.. Air tawar. Hai laa ~ Panas plus haus tauuu..... Balik reramai singgah minum kat Tasik Putrajaya.. HAHA ~ Layan..... Ada hikmahnya.. Dapat jumpa kawan lama sikit kan ? ngeee~

*Baik punya skodeng!!* HEHE



Tapi apa apa yang penting, Nawaitu datang kenduri ialah nak jenguk Pengantin ye ~ Dapat makan hidangan yang sedap itu bonus.. hihi ~ Tapi gambar dengan Pengantin ? Cuma sekeping dalam camera ai.. HAHA ~ Busy kemain Pengantin ni. Dah we all pun, layan tangkap gambar sendiri lah... Semua memasing budjet  HOT and ROLL  kan hari tu.... Haruss laaa... hihi ~

*Ayu tunggu masa je ni.. Besarnya perut. Ai pegang, dalam hati cakap 
" Lil DM, Doakan auntie ida ye, boleh bagi kamu kawan next year ! "






SELAMAT PENGANTIN BARU 
DILLA & MIN

SEMOGA BERBAHAGIA !!~








Yang rasa seronok dapat berjumpa dengan kawan lama !
signature ms eida

6 comments:

  1. cantiknya kek pengantin.. sweet!

    ReplyDelete
  2. hai eida..petang tu chinta ada g buat photoshoot kat tepi tasik kat taman botani...mmg ada orang buat kenduri kawen kat c2..x sangka lak kawan eida ada kat c2 upernyer ye..hehehhe...cantik tema purple dia...

    ReplyDelete
  3. lil baby dah tukar nama...xjd DM,tukar HD..nak tau penuh,tungguuuuu......

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    Zana ni lapar ke? Tengok kek pengantin je!!! HAHHA

    ReplyDelete
  5. @missayu

    HD pulak? Janji ada makna baik sudah la.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page