Saturday, June 2, 2012

'Dia' buat hal lagi....Sobss....





2 Jun 2012. Sabtu. CD54. Mak aiihhh... Buah hal lagi Miss P ni nampaknyaa...... CD45 check UPT, sebab esoknya nak kene genting time tu kan, mana tau ada 'isi'.. Seperti biasa 1 line.. Pasrah. Redha. Kene dating lagi dengan Dr.Lily nampaknya ni next week.. Aduii ~ Malasnya nak ke Klinik.. Apesal susah sangat nak dapat regular period ni ? Eh eh? Tetiba mengeluh pulak... Memang. Dah bosan dah setiap bulan macam ni. Kene telan ubat baru nak turun.. Tak boleh beri kerjasama ke Miss P ??? Pleaseeeeeeeee ~~~


Cakap pada diri sendiri,

 "Allah sudah aturkan perjalanan hidup umatnya. 
Mungkin ini jalan hidup kita kan.... Pasrah.."






Yang redha je, tetiba macam mengalah pulak !
signature ms eida

16 comments:

  1. dont give up kakak...Allah know what the best for His servant. May Allah protect us. Barakallah...Sesuguhnya Allah bersama2 dgn org yg bersabar. :)

    ReplyDelete
  2. kite berusaha, Allah yang menentukan..insyaAllah eida..nana doakan tak lama lagi rezeki tu ada =)

    ReplyDelete
  3. jgn give up laling.. InsyaAllah ada rezeki x lama lagi.. Aminnnn

    ReplyDelete
  4. sabar laa.. jgn putus asa k... hu3 sama laa ng sue kadang cam dah penat sgt nak mengadap doktor kan...

    ReplyDelete
  5. Period ros pun salu kacau... Huhuhu... Tapi lpas mkan MAB(maajun anggun bestari), alhamdulilah regular.. Lpas stop pregnt kdua ni.. Insyaallah sama2 kita berusaha.. Ros doakan kak eida yer...

    ReplyDelete
  6. peroid sal kali ni pun 5hari n coklat ajer..next week ada temujanji ngan doc,hope segalanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  7. salam dayah..try mkn MAB utk 2-3bulan..aku skrng tgh mkn maajun tu utk 3bulan..stakat 2bulan ni period ok =) utk usaha hamil pn blh =)

    InsyaALLAH ALLAH akan permudahkan jalan kita..sama2 doa ok =)

    ReplyDelete
  8. ai pun sama x jengul lagi ni miss P... adoi! rase malas nak buat UPT! sbb tau memang xde.. :((

    ReplyDelete
  9. @A servant of Allah.

    Tu la. akak kekadang tu pasrah je.. Tak tahu nak buat apa dah.. =(

    ReplyDelete
  10. @Siti Nursyuhada

    Kan? Penat dengan doktor itu satu hal.. hurm.... =((

    ReplyDelete
  11. @Salmi Khairil

    Semoga semuanya baik baik saje Sal.. =)

    ReplyDelete
  12. @♥ ROS ♥

    Thanks ros. MAB ye? Ramai juga makan maajun ni... One day will try.. =)

    ReplyDelete
  13. @cta

    Thnks cta. Seperti yang dibualkan dalam fb tadi.. heee~

    ReplyDelete
  14. @C.I.N.T.A

    Kan? Buat bazir beli je.. Siyes.Pasrah kan...=((

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page