Wednesday, June 6, 2012

Dating dengan Bride TO BE Shura ~





Semalam malam. Ai, Anna, Anum dating dengan Bride To Be Shura & Haniff. Shura nak bagi kad kahwin.. Lama tak jumpa kan.. Selalu jumpa kat alam maya je ni .. hehe ~ Ada lah sejam setengah jumpa. 9.00pm - 10.30pm. Eh? Ai tengok jam tau ! Lokasi? Ai  pestime  datang sini. Kalau suruh datang lagi, sure sesat ! HAHA ! Restoran Wong Solo, Bangi. Jangan tanya ai kat mana yer.... Ai follow kereta Anum je.. hihi ~ Anum belok kiri, ai pun belok kiri, Anum belok kanan, ai pun belok kanan.. Ai sikit pun tak de niat nak hafal jalan.. HAHA ~

Depan *B2B Shura - Me*
Belakang  *Anna - Debot - Anum*



Sampai je, order makan. Harus ! Walaupun tak berapa lapar, tapi nak kudap kudap juga. Mana tak badan mokmokmok... hiiii ~ Borak punya borak.. Anna pun sampai ~ Sambung borak lagi. Buat ketupat juga sikit sikit... heee ~ 

*Ada juga gambar kenangan ketika BUJANG kan cura? hihi*



Dah nak balik, baru teringat nak tangkap gambar bagai.. TQ besday boy yang tolong tangkapkan gambar.. Arjuna, hubbynya Anna.. Hari ni, besday dia. Selamat Hari Lahir Arjuna. Semoga kehidupan akan datang bertambah baik. Amin.. ~ TQ juga kepada our Groom, Haniff sebab belanja we all. Tak sempat nak pergi bayar, Haniff dah settlekan bills.... Kau hado pengantin belanja ? HAHA !!~




To Haniff, 
Jaga SHURA baik baik ye!~


Akhir sekali, akan ai cuba untuk datang kesemua Majlis yang diadakan. Nikah. Malam Berinai. Dan juga Resepsi. Akhir kata, doa ai semoga kenduri uols berjalan dengan sempurna...... AMIN~




Take Note Ida: Nikah Pinky , Resepsi Turqoise






Yang sukanya Shura nak kahwin dah !!~
signature ms eida

6 comments:

  1. Eida, lepak wong solo ek smalam... agak2 kalo terserempak, leh cam tak ek, hehehehe~ best kan makan kat wong solo?

    selamat pengantin baru buat kawan Ieda...

    ReplyDelete
  2. thnks haniff belanja we all air mango...hehe..
    *smlm lupa nk ckp*

    thnks dayah wish besday hubby i kat sini..;)

    ReplyDelete
  3. @anna alaui

    GTB lak yang belanja kita anna.. Malu je! HHAHAHHA ~ Sama sama.. Arjuna baca tak ? hihii

    ReplyDelete
  4. :)) Tak sabar jumpa kamu semua nanti, aku nak kahwin dah WEI..!

    ReplyDelete
  5. @.:shura shushi:.

    Yeahhh~~ Shura nak kahwin dah.. Takleh nakal nakal dah.. =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page