Tuesday, June 12, 2012

CD7.





Hari ni CD7. Semalam CD6. Memang lah kan ? HAHA ~ CD6 ai hanya keluar spotting ala ala browniesh gitu~ hihi.. Sampai ke malam itu jela... Pastu bersih ! Eh eh ? Macam cantik je kan . . Hari ni, pakai pantyliner je... Sebab pagi tadi, pad langsung bersih..... Amboii~~ Bestnyaaaaa... Mungkinkah cycle ini ada rezeki ? Doa untuk ai yer.... ~


Balik kerja nanti, nak ajak hubby pergi cari Air Kelapa Muda. Nak minum, nak amalkan petua NI ~ Ada ke jual kalau lewat lewat petang ye? Kalau ada rezeki, ada lah Air Kelapa itu kan? hurmm... Sekali lagi, doakan ai yer....  Sayang korang !!!~



Mood: Tak sabar tunggu OPK sampai. Semalam dah order. 
Hari hari nak test ! HAHA~ Gila dah aku~~~ lalalallalala.....






Yang senyum sampai ke telinga !!~
signature ms eida

16 comments:

  1. Inyallah eida... ada rezeki nanti cycle pon dah cantik tue.,,, sue tgh couting dpo nie.. hu3,,rasanya xmenjadi lagikot sbb sgt jarang bertut... hehehhe next cycle inyallah..

    ReplyDelete
  2. salam

    insyallah...impian mu akan jadi kenyataan...

    ReplyDelete
  3. aida hari ni cd5.masih turun lagi.tapi tidak lah banyak..dah ank kering dah..

    aida doakan sis berjaya bulan ni.amin.usaha lebih tau..

    ReplyDelete
  4. semoga segalanya dipermudahkan..

    ReplyDelete
  5. aminn...insyaallah, sal pun nak guna opk lagi untuk kali nie..tak jumpa pun yang betul2 positif..huhuhu

    ReplyDelete
  6. good luck eida....all the best to you n hubby....

    ReplyDelete
  7. nory br cd4..tp dah kering.. cd1 aritu byk ya ampun..skrg tgh usaha mkn VCO..xtaw la mjadi ke x? kwn nory dah 3 org bjaya peknen lpas mkn vco..tu nk try tu..hhehe..sama2 lah kite berusaha yer..=) insyaALLAH..

    ReplyDelete
  8. @Aida

    Amin.. Thanks aida.. Chaiyokkkkk!!

    ReplyDelete
  9. @Salmi Khairil

    InsyALLAH ... Aah hari tu ida pun tak dapat real double line.. hihi.. Kali ni nak try gigih!!!

    ReplyDelete
  10. @Nory Zoulkefle

    InsyaALLAH.... VCO? Ida da dengar tu.. Tapi satu satu lah nnti kot2 terbuka nak try gak ke.. heeee~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page