Wednesday, June 6, 2012

CD1 selepas CD57.




Ha.. betapa lamanya lahai !!~ Baru tunjuk emo sikit, baru terkinja kinja nak datang kan Miss P..? Tapi tak mengapa, ai suka sangat hari ni , Rabu. 06hb Jun 2012, Miss P datang.. Ini bermakna hari ni adalah my CD1. Selepas CD57. Haaaaa... Hambikkkk !!~ Anyway, tetap bersyukur, kau jenguk juga aku ni! Maka dengan ini, bermula lah episod BBT balikkk... Hari tu kan dah terlepas.. hihi ~~ 

Tak de rezeki lagi tak pe.. Ai redha. Tapi datanglah jenguk ai tiap tiap bulan Miss P.. Boleh kan? heeee~~




Yang tetap bersyukur !
signature ms eida

18 comments:

  1. xper ieda,
    lom ada rezeki lagik..
    kite sama2 cuba dan berusaha lagi yerr

    ReplyDelete
  2. period bulan2 Eida tak teratur ke?
    Ieda takmo try ke rawatan alternatif yg me buat ari tu? kalo nak me leh kasi contact no Dr tu dok kat Selayang.. anytime leh call n jumpe dia... InsyaAllah dia leh tolong... takpe2, maybe Ieda nak usaha cara Eida... Ade rezeki tu nnt...

    ReplyDelete
  3. eida.. i pun x datang jenguk pun lagi.. ingat nak up entry pasal ms P tadi.. tapi ni idea & keje ngah banyak so WW je la ;P

    ReplyDelete
  4. ieda,

    period this month dgn bantuan ubat ke atau naturally dia turun? yani ni x abis lagi makan ubat (ada baki 2 hari lagi) dah turun period, awal 3 hari lak tu....hari ni kalau ikutkan cd2 la....nak sambung amalkan makan rebusan kacang hitam tu.

    ReplyDelete
  5. Xpe eida... Teruskan usaha utk cyle akan dtg plak.... N selamat berBBT yee... Chaiyukkk 2 dear....

    ReplyDelete
  6. Insyaallah...ade rezeki lepas ni :)
    kite doa sama2 yer...

    ReplyDelete
  7. insyaAllah ada rezeki eida x lama lagi.. sabar yer.. zana punya period pun x teratur.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. tak per kita cuba lagi..nk ber BBT tapi pemalas n selalu skip lupa..

    ReplyDelete
  9. eida... klo jd kes berbulan2 xdtg period ni..camne eida buat..? biar atau mkn ubt..?? sy pon ada mslh yg sama stp kli g gynea..asyik bg pil perancang je.. :((

    ReplyDelete
  10. @eMMe

    Aah tak regular.. sesuka hati dia nak datang bila.. hihi.. Treatment ape??

    ReplyDelete
  11. @C.I.N.T.A

    Miss P malu naj jenguk kita kan... takut kene marah ler tu.. hihi

    ReplyDelete
  12. @BaTiK_PiNk

    Yani, this cycle dia turun sendiri.. Tanpa dipaksa.. HAHA .. Eh lupak lak nak buat rebusan kacang hitam tu... Nenanti cuba lah.. =)

    ReplyDelete
  13. @Siti Nursyuhada

    BBT. Hoh! Mengagau pepagi hari cari termometer.. HAHHAA

    ReplyDelete
  14. @Salmi Khairil

    Aah BBT kene rajin. Ida kunci jam pepagi.. HAHAHHHA

    ReplyDelete
  15. @qaseh johanna

    Ada kala ida biar... Tapi kalau lama sangat, ida jumpa doktor. Tp baru sekali ida makan ubat doktor pun. Yang lain banyak biar... heeee~~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page