Thursday, June 7, 2012

Cashout Rejection !




Haa.. tu lah kemaruk sangat nak bawak keluar duit. Nama tak betul pun tak perasan kan ! HAHA ~ Masa ni ai baru cashout kan duit dari Nuffnang.. Lepas sebulan dari tarikh tu, ai dapat email, Cashout Rejection ! Ai punya lah semangat nak tunggu cheque pertama, alih2 kene reject rupanya... hihi ~ Ai pun pelik, kenapa lah kene reject kan? Bila ai check nama, address semua betul.. ~


*Email kene reject* Sedih haku*



Pelik pelik. Ai pun hantar ticket. Lepas beberapa hari, Nuffnang hantar email, cakap semuanya berpunca dari Nama ai yang tak follow per ic. Erk ? Tak sama ke ? Ai check IC .. HAHAHA !!! Sekali nama dalam IC ai is 'NOOR HIDAYAH BINTI BAHARUM'.. Untuk payee name tu ai tulis 'NOOR HIDAYAH BAHARUM'.. Sekali tak de 'BINTI' pun kesah ke? hihi ~ Ok ok . My bad!

*Nama salah rupanya*



Ai suruh Nuffnang tukar payee name ai.. DONE ! Tunggu lagi beberapa hari , Nuffnang hantar email cakap dah tukar.. hihi ~ Padahal ai boleh je nak tukar sendiri kan? Saja gedik ! Nak tengok sejauh mana Nuffnang ni layan orang... HAHA ~ Boleh lak macam itu kan... ~

*Dah tukar nama !!*



Done tukar ! Nuffnang suruh ai cashout sekali lagi.. Ai macam nak tunggu dulu la.. Sebab ada BE tengah menari nari dalam blog ni.. Satu je tinggal tu.. Tunggu itu habis nanti, baru cashout lagi sekali la... Bertambah sikit income.. hihi ~ Dan lagi satu, kata pakar yang men-cash-outkan income ni, kene cashout akhir akhir bulan... Ai pun tak tahu kenapa, but ai still nak ikut cakap pakar tu jugak.. HAHA ~ Akhir bulan ye! Baikkkkk.....

*Satu BE tengah tergedik gedik kat blog Gedik ni.. Kumpul duit banyak banyak ye! hihi*





p/s : lambat lagi alamatnya nak merasa duit berblogging ni.. huhu ~
p/s/s: Please alert ye kawan kawan yang nak cashoutkan duit tu.. Jangan jadik macam ai.. HEHE~







Yang sakit perut sangat sangat hari !!!!
signature ms eida

12 comments:

  1. wah. best la kamu dapat duit dari nuff. hehe. saya baru ja berjinak2 pasal ni :')

    ReplyDelete
  2. bestnyer...nory punyer baru ade rm0.50 x gerak2 pon...alahaiiii...

    ReplyDelete
  3. wah, ni gerenti dh banyak sgt earning kan sampai sayang nak cash out.. hihihi..

    lepas ni kena lebih berhati2 yer.. dpt duit tu jgn lupa bgtau beli apa.. hihihi

    ReplyDelete
  4. wahh bestnye teringgin gak nak cash out tapi asyik 0.00 jer any tips tak?

    ReplyDelete
  5. biar lambat asal dapat..khik3...best nyer....tunjuk ajar ku sifu...

    ReplyDelete
  6. berblog boleh dapat duit? huyyo..ain tak tau pulak...wakaka.nok gok kak.......

    ReplyDelete
  7. @Norafifah Roshman

    Tak pe.. lama lama nnti banyakkk. hee~ Dulu ida pun berjinak jinak..

    ReplyDelete
  8. @Nory Zoulkefle

    Tak pe nory.. Nanti mesti naik punya.... heee~

    ReplyDelete
  9. @Zana Adieyza

    Tak de banyak sangat lah zana oii.. hihi ~ Gerenti update punya! Dont woryy.. heeee

    ReplyDelete
  10. @Siti Nursyuhada

    Heee~ Tak pe, nnti lelama naik ler tu.. Tips? Rajin update blog, rajin BW ke blog kawan... Pastikan blog aktif , baru ada iklan nak menari nari..heeee~

    ReplyDelete
  11. @azievee

    Azie, tula. kumpul dulu la.. hihi ~ Nak masuk mentor ke? Wakakakkaa

    ReplyDelete
  12. @A servant of Allah.

    Boleh dapat dik.. kene rajin je.. Dah daftar dengan Nuffnang belum??

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page