Tuesday, June 19, 2012

Bee's Half BIG Day !




Apa kes ?? : Hasbee & Indera E-Day 
Bila nye ?? : 17 Jun 2012
Mana ni woi ?? : Seri Mas Kondo, Cheras



TAHNIAH BEE !!!~




SEMOGA BERKEKALAN KE JINJANG PELAMIN !!~





Nampak mata ai bengkak tak? hihi~ Gigih ai datang E-day Bee ni ~ Mulanya taknak pergi.. Sebab mata bengkak habis menangis.. Malu ! Actually Bee E-day ni sehari selepas ai hantar 8K. Mahu tak mata ai macam panda ! HAHA ~ Tapi ai gigih jugak pergi, orang tanya, ai buat buat pandai je......  BFF punya pasal ! Tapi tak ramai yang tanya walaupun ai tahu diaorang nak tanya. Tapi agaknya diaorang ni paham, tahu dari status Facebook ai kot? HAHA ~ Thanks ! Mahu tak, kalau ada orang yang menanya bagai nak rak, gerenti kat situ jugak ai menangis hokayyyy ! hihi ~ Akhirnya, ai dapat jugak... yeahhhh~~








Yang suka theme ni, Pink yo !
signature ms eida

10 comments:

  1. walaupun hati sedih, tapi masih mampu tersenyum.. Eida pandai cover.. takpe la...saya pun tak prasan, kalo citer, baru tau, heee~

    ReplyDelete
  2. cantik baju kawan eida tu.. tema dia pun cantik..

    mata bengkak tp tetap comel!

    ReplyDelete
  3. okay,after diz xde dh big event dikalangan kita...aku blh bersalin dgn tenangnya diz week..huhuhuhhu

    ReplyDelete
  4. walopun mata bengkak, tetap comey.si gadis tu pun cun

    ReplyDelete
  5. cun lh si hasbee nie tunang..
    nti wedding day's mst lagik cun..
    bakal suami pn kecik cm die je tgk..huhu..

    congrats hasbee~~

    ReplyDelete
  6. @eMMe

    Hee~ mesti cover line.. kalau tak, kantoi jek.. *malu*

    ReplyDelete
  7. @iera 11

    AAH.. Kecik kurus je diaorang ni... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page