Monday, June 4, 2012

Admire HABIS dengan Lokasi INI !





Tajuk pun dah serupa orang meroyan kan ! Memang pun.. Semenjak dua menjak si Yusri & Lisa mula memperkenalkan Lokasi Outdoor Post Wedding diaorang, ai pun TERadmire sekali...... Ai dah cakap dengan OP nak buat Outdoor kat sini..... Eh cop cop ! Meh ai explain dulu, kang orang kata ai mengada ngada dah kahwin pun ada OP (Official Photographer) ??

*Cantik kan!!!!!!!!!!*


Ingat tak dimana setahun yang lalu ai ada menang untuk Contest Busana Pengantin ? Yang mana hadiahnya ialah Shoot Studio & Outdoor ? YES ! Ingat pun...... So, OP ini adalah Free ye... hihi ~ Dan bila bawa berbincang, we all sepakat untuk membuat Shoot itu pada hujung minggu ini....... Studio tak jadik masalah sebab OP ni ada Studio yang tersendiri... Masalahnya ialah Outdoor.. Yang mana ai yang mengada ngada nak buat Outdoor di Menara Mustapha Kamal ni ... ~ Sekali ada prosedur bagai ~ Ye ai tahu tu....... Tapi yang mana ai tak sangka ialah, Lokasi ni adalah BERBAYAR ye kawan kawan ! Bayaran nya ai rasa MAHAL ! hohOoooooo~



*Email antara ai dengan Pihak PJ Trade Centre*

Ada nampak bayaran sewa lokasi berapa ?
3jam = RM300
1jam berikutnya tambah = RM100
Deposit = RM500 ( dipulangkan sekiranya tiada kemusnahan berlaku) 
Glup !



Alaaaaaaaa...... nak buat Shoot 2nd Anniversary kat sini jugakkkkk!!! Sobss.. sedih ! Takkan ai nak bayar kot? OP dah free ~ Ingatkan lokasi pun free ~ Dapat jimat... hihihi ~ Nak bayar ke tak? Nak bayar ke tak ? Nak bayar ke tak ? Blurrrr........ Uols rasa macam manaa ?? Here ai bagi uols layan video Post Wedding Lisa & Yusri !~











Yang masih berfikir, 
signature ms eida

11 comments:

  1. Wah bbyar pulak tmpt tu.. Nnt la kita patah blik masa... Hahahah...

    ReplyDelete
  2. kalo tpt tu kawasan private mmg kena bayar biasanya. akak penah sajes kat PG akak dlu nak outdoor kat taman KLCC, tp katanya kena antar surat seme. Mebi ada bayaran kut.

    Tp kalo tak kesah nak baya.. baya je.. tp KL ni byk lagi kot tpt outdoor (free) yg tak kurang cantiknya.

    p/s : ofis akak pun cantik.. tapi kena antar surat la.. tatau la kena bayar ke tak.

    ReplyDelete
  3. Eida,
    Tmpt ni dkt dgn ofis saya...tapi saya pun tak pernah pun gi tmpt ni..hehe

    ReplyDelete
  4. baik cari tempat lain...boleh dapat free....500 ratus tuu...sayang duit...

    ReplyDelete
  5. adoi..tu pun kena byar..rugi je weh..cari tmpat len yg free laa..

    ReplyDelete
  6. owh eida, terlalu mahal ok!! no need la dear.. try cari tmpt lain la dear.. banyak lagi tmpt yg cantik! eida dh mmg cantik, so xyah risau kalau bergambar kat mana pun.. hasilnya mesti cantik jugak!

    ReplyDelete
  7. takyah bayar!! baik simpan 500 tu shopping beli baju kaler mustard..hehe outdoor photoshoot ni kalau photographer pandai, tepi padang pun nampak cantik tau..

    survey tempat lain dulu yang =)

    ReplyDelete
  8. byk lagi tempat lain yg cantik2 n free2, hehehe...

    ReplyDelete
  9. Serius tempat nie mmg cantik sgt dlu pon berangan2 nak wat kats itu hu3... wahh kenal charge ek.. mahal tue ...

    ReplyDelete
  10. eida, cari tempat lain lah sayang,..op free, tapi tempat kena bayar mahal tu...

    ReplyDelete
  11. Mahal sgt la ida. Tak mau la. Padang layang2 kt selayang tu free je. Hehe. Apa nama dia eh, metropolitan kot. Situ pn cantek!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page