Thursday, June 28, 2012

3 series , bukan BMW tapi Wardah !





HAHA.. Tajuk tak boleh blah der.. Saja bikin panas besday gurl~~ Yu dah 3 series dah... Tapi tak pe, yang penting lagak mesti macam anak DARA ye~ hihihi ~ Seperti biasa, rutin tahunan we all, wajib celebrate besday kat kotak merah .... Makan kek, melalak sana sini .. hoho ~ BEST !  Tapi yang tak best, tak de pulak kek coklat yang sedap tu, terpaksa beli kat SR.. Brownies Coklat, boleh tahan lah sedap nyerr ~~


 ~ SELAMAT HARI LAHIR ROSSA WARDAH ~ 
*Happy 30 an*  hihi


Dikesempatan ini juga, ai nak wish yu, Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki, semoga dan semoga Kebahagiaan milik yu sekeluarga ~~~~ heee.... The rest, biarkan gambar yang berbicara...... ~


* Besday theme - Polkadot!* hihi


 *TigaPuluh such a number babe!*


*Sukanya dengan gambar INI*



p/s : friends 4ever ya !








Yang lepas ni theme apa pulak ye? hihi
signature ms eida

4 comments:

  1. bes nya ofis dkt dgn sogo kan. buleh lari2 je pegi waktu lunch..
    Lenkali leh la kita karoke TTC Corner kat situ..

    oh.. dah lama tak pegi kotak merah...

    ReplyDelete
  2. @PUANSTOBERI

    Best best.. Nak larik pun kene hr Jumaat sahaja. lama sikit kekda.. hihihi


    JOMssss !!!~

    ReplyDelete
  3. @.: iEyLa :.

    Sape comey dik? Akak ke? besday gurl tu? hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page