Wednesday, May 23, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #26 | Suami nak PAHALA FREE tak ?





Buat para para suami di luar sana .. Terutamanya buat hubby ku yang tersayang ....
Kumpul lah sebegitu banyak pahala di dunia ini ..
Bukan senang nak dapat pahala free ni...
HEHE ~





Perkongsian indah dari : Adikku AIN~(klik)






Yang suka pulak semua yang di atas tu, hehehe~
signature ms eida

18 comments:

  1. wahh nie kena bagi en suami i juga tgk nie... heheh thanks eida... sooooo sweeettt

    ReplyDelete
  2. aku paling suka kene cium time pregnant ni..hahahaha...sikit2 mintak cium....

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaa!!! kena tampal kat fridge rumah ni! hihihi

    ReplyDelete
  4. xsangka, banyak rupanya yg mendatangkan pahala!...huh, xsabar2 nak peluk cium balik nih! he3

    ReplyDelete
  5. yg 2nd last tu paling best pahalanya... kahkahkah...

    ReplyDelete
  6. terbaik!!!! harus bagi adiey peluang utk dpt pahala banyak2 ni.. hihihi

    ReplyDelete
  7. Dh tunjuk kat e.asben last 2week, die kata hmmmm ja..hahhaha

    ReplyDelete
  8. senangnya para suami dapat pahala kan...:)

    ReplyDelete
  9. heeheee.. share ye eida :)
    WAJIB tunjuk suami ni

    ReplyDelete
  10. @missayu

    Preggy woman memang gedik lebih.. hahhahaha

    ReplyDelete
  11. @yannie bunny

    Ape lak kat fridge? Cermin kat bilik tu.. hari hari dia baca!! hihiihi

    ReplyDelete
  12. @Ekjozbuluh

    Kan? Suami nak buat pahala senang je... =)

    ReplyDelete
  13. @careno

    HAHHAH!! Pahala dapat. mana tau kelaur hasilnya sekali... hiihihi

    ReplyDelete
  14. @Zana Adieyza

    Bukan harus dah zana, WAJIB terus! HHAHAHHAA

    ReplyDelete
  15. @♥ ROS ♥

    Mulut je kata hmmm... Tapi dalam hati nak buat jugak tu.. Ego!! HHAHAHA

    ReplyDelete
  16. @chinta...

    Tu la.. kalau tak buat jugak, taktahu ler.. hihiihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page