Thursday, May 3, 2012

View Count Entry !





Settle sudah packing baju. Siap ai buat list . Taknak ada barang yang tertinggal. Gila poyo ! So, sekarang tak de kerja, hubby lak duk layan tivi tak habis habis.. Apa nak buat ? Saja je ai godek godek entry ai.. Malam ni nak layan view count satu satu entry ai... hiihhi ~  Gigih ai selak satu persatu.. huu~~ 



Yang paling tinggi dari dulu sampai sekarang, tak de entry yang boleh lawan ialah Entry My1st GiveAway.. huuu~~ Memang sambutan hangat masa tu... Padahal hadiah tak seberapa... Terima kasih pada yang pernah join.. heee~~



Dulu entry yang hangat , selalu dua ni je... Entry Full House (413) dan Entry Rahsia Kasih Sayang Mengkiut Bulan (428)... Itu yang paling banyak ai pernah dapat.....  Not bad lah kan? hihihi~




Tapi, malam ni ai terkejut beruk dengan adanya dua entry baru ni.. view dia, mak ai?? Makin naik....Dah semestrinya entry Burger KawKaw (508) tu dan entry Panggilan Pulau.(504)....... Buat ai makin tak sabar je nak pergi... iihihi~






Terima kasih lah pada semua yang sudi baca blog ai yang ntah apa apa ni.. huuuu~~
Mesti uols pun banyak view kan? Ntah ntah lagi banyak kot dari ai.... Ai kan kepochi sikit....Ada view sikit, up entry.. huu~







Yang suka banyak view ! View lah lagi.. hihihihi~
signature ms eida

4 comments:

  1. @anna alaui

    View count ada dlm settings blog kita.. Ko pakai interframe blog baru ke lama? Yang baru ada.. Ko boleh tengok banyak mana entry entry ko di view oleh orang ... heeee~~

    ReplyDelete
  2. o yeke...aku dh tgk dh..tapi tak sehebat ko la..pling ramai view entri beger kaw2..hahahha...

    ReplyDelete
  3. @anna alaui

    Ala mana ada hebat.. Ada orang lagi hebat.. heee~~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page