Tuesday, May 1, 2012

Selamat Hari Buruh !





Selamat Hari Buruh kawan kawan .. Setahun yang lepas, ai pergi cuti cuti bersama family kat Cameron Highland.. Cepatnya masa berlalu.. Dah setahun.. Kenangan di Cameron takkan dilupakan sampai bila bila sebabnya, last we all bersama arwah adik ai... *Al-Fatihah*


*Khas untuk semua readers si GEDIK !*



Cuti buat apa ? Ai ? Makan tido, gosok baju, main dengan kucing... Best kan.. Kerja satu hari, cuti satu hari ... Kerja tiga hari, cuti lima hari.. Eh eh ? heee~~~ Hari ni ai tak puasa, esok lah sambung puasa.... Sebabnya nanti terliur tengok hubby makan minum.. HAHA !  Boleh alasan tu?


Uols perasan tak ?? KL tersangat lah panas sekarang kan? kan ? Habis semua tingkap ai bukak ni.. Langsung tak de angin wehhh ~~ Kipas laju buka no.5 tapi tak terasa sangat angin nyeee.... Ni yang nak pasang aircond ni ! HAHA .. Ke situ pulakk... ~ Ishk.. tak tahu nak buat apa ni kat rumah.. Layan internet je kerja ai.. Hubby? Kongke tivi.. Mentang mentang Astro bagi Channel Free.. Hari hari layan TURBO kau !



Uols buat apa tu ? Budjet tanya macam dalam chatting room.. hihihi







Yang tak sabar nak kerja esok! Eh? huu~
signature ms eida

6 comments:

  1. Eh. sama la kita. lps ni akak cuti 5 ari gak. Sabtu, Ahad dan sambung 3 hari lagi.
    Tak sangka..sama lak date cuti2 kita.. :)

    ReplyDelete
  2. zana pergi kenduri tunang semalam.. makanan sedap2.. makan jer kerjanya... hahahaha..

    mmg cuaca panas sgt.. pasang aircond jer la eida.. *hasut orang pulak aku ni.. hahahaha..

    ReplyDelete
  3. @PUANSTOBERI

    Aah sama.. kan kekda pernah ajak g Krabi sekali.. Tapi ida cakap g Perhentian.. Lupa lah tu.. hee~~

    Enjoy cuticuti nanti kekda! heee~

    ReplyDelete
  4. @Zana Adieyza

    Waahhh.. bestnya.. Ida terperuk je dalam umah..hihiihi...

    Panaskan? Akan pasang tu tapi taktahu bila.. hahahahhaha

    ReplyDelete
  5. hi laling! lama xsinggah blog eida. fara weekend lps jln2 g taiping.. saje xde kje laki bini hihiks ;)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page