Friday, May 11, 2012

Salam Perpisahan buat ShukRi ~





Setiap pertemuan ada perpisahan.. Sapa kata lelaki dan perempuan tak boleh berkawan ?? 3 tahun 1 bulan satu tempoh yang tak lama mana pun... 


Shuk, my officemate yang hari ni (27.4.20112) telah bertukar ke PKK, Kuching . . Terasa ketiadaannya lah sebab, si Shuk ni memang suka kacau ai pun ! Masuk bilik, lepak berjam jam kat tempat ai.. Gosip sana sini...Dengan kata lain membuat 'ketupat'.. Heeee~~ Lagi, we all memang selalu bekerjasama dalam hal hal Badan Kebajikan Cawangan laa.. Kalau kerja, lebih kepada HRMIS sebab Shuk adalah Pegawai HRMIS Cawangan.....


Untuk Shuk, Semoga kau lebih suksesssss di tempat sendiri.. Jangan lupakan aku weh !! Nanti aku datang  cuti cuti Malaysia kat Kuching, aku call kau tau ! Pastu jangan lupa bawak aku round satu Kuching.. heee~~ Last, ishkk.. sebak lah nak taip entry panjang panjang ni. Miahahaha....... Terima lah hadiah frame tu sebagai kenang kenangan ....*kalau orang tanya sapa budak comel tu, cakap aku dah kahwin tau!* hahhahaha!! ..


*Lelaki berbaju Melayu itu ShukRi*

*Hadiah Frame sebagai kenang kenangan.. sob..sob..sob.....*


At least ai dah ada kawan kat Kuching.. Mana tau nanti nak cuticuti kat Kuching ke....heeee~~





p/s: asalnya entry ini ditulis pada 27.04.2012 tapi dipublish pada 11.05.2012 atas
sebab ai lupa nak tekan publish .. HAHA !!










Yang berpuasa hari ni , 7days to go....
signature ms eida

2 comments:

  1. semoga sukri success di kuching bumi kenyalang.....nasib baik perasan kan entry x publish..

    ReplyDelete
  2. @Tentang Kita

    Tau xpe.. kalau tak jadik perkasam.. hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page