Wednesday, May 16, 2012

Review : Fridget Magnet (FM) Muka Sendiri





Mari dekat, lagi rapat , tak rapat tu, meh meh sini.... Sapa peminat tegar FM , angkat kening sikit ? Give me faifff !! Sebabnya ai pun pengumpul tegar FM ni... ~ Kalau pergi cuti cuti kat sesuatu tempat tu, ai gerenti cari FM sebagai 'tanda' ai dah sampai tempat tu..... hee~ Uols pun sama ? Give me faiff sekali lagi.. hoooyeahh~~


Haaa.. hari ni ai nak share kat uols semua, selalunya FM ni mesti gambar kucing la, pantai la.. apa apa lah.. Tapi kali ni, uols boleh memiliki FM yang ada muka sendiri .. Haa.. kira over tau ada FM muka sendiri... Nak letak penuh satu peti ais pun tarak hal laa....  Suka tak ?? Gila sapa tak suka ? *pergi jauh jauh*

*FM yang ada* Belum cukup penuh lagi tu,
bermakna masih banyak lagi tempat belum dikunjungi.. HAHA*




Tapi , nak tunjuk kat uols yang bawah sekali tu.. Nampak tak ? 
Tak ? Ok ok, ai kasik zoOOoom...
.
.
.
.
.
.



Eh eh? Muka sapa tu ? Eh eh? dak gedik laaa... hee~ Sukanya alahai FM ni.. Hasilnya memang lumayan.. Hubby pun suka.. Dia cakap lain dari yang lain.. heee ~ Suka lagi ai.. Bila hubby suka, ai boleh beli lagi.. HAHA !!~ Murah dan berbaloi baloi ~~Suka perasan tau ! Hari hari ai duk menatap FM ni.. Setiap lapanpuluhsaat ai lalu lalang depan peti ais ni.. Lorat ok ! Ai dah ada hobi baru, kalau pergi cuti cuti, balik buat photobook then buat FM.. hee~ Satu kepuasan bagi ai .... hihihi ~


Apa nak order kat mana ? Haa.. Satu soalan yang cukup bijak ! Order sahaja kat Kak Jue yang sangat baik, tahan je karenah ai order itu ini...  Senang berurusan dengan beliau.... Akak ni blogger jugak.. Boleh la follow blog beliau untuk tahu promosi promosi terkini.. Ewaaah ~~ Selain tu jugak, boleh je call/sms KakJue 019-288 0276.... Tak cukup dengan tu? Boleh add mukabuku beliau, tak salah.. KakJue ni tak makan orang der.. hihihihi ~ Facebook KakJue..

*Inilah KakJue bersama anaknya, sangat banyak cakap.. manje manje gitu~*
(kesian zana kene tolong tangkapkan pic) HAHA




Masa tu, ai jumpa KakJue untuk amik FM ai..Ai tempah khas untuk pemenang 2nd GA ai~ 
 Nak tengok? Ai tayang sikit yer.. heee~~






Again details FM khas untuk readers Gedik,
Details : KakJue blogspot (klik link)
KakJue Facebook (klik link)
Call/Sms KakJue : 019-288 0276









Yang pasti akan order lagi ye KakJue ! hee~
signature ms eida

19 comments:

  1. cantik nye... thanks for the info..

    ReplyDelete
  2. Haaaa... akak tak citer lagi pasal FM Eida kasik ni.. nak setel laju2 citer Krabi ni.. huhu (T___T)

    ReplyDelete
  3. ida...hani pon pengumpul FM!!!!!!

    wheee..dan penuh fridge sampai kat bawah2 pon hani letak.........

    ReplyDelete
  4. hehehe..malunya ader gambor kiter..tapi eida lum pos lagi kan fm tu..

    ReplyDelete
  5. terima kasih...
    kenapa muka kita tak cun..hahaha farisyah memang mcm tue....
    10Q ieda sebab order dengan akak n tolong war2kan pada member lain...

    ReplyDelete
  6. tq eida...bukan aper dah tak sabor menanti...heheee

    ReplyDelete
  7. e ehh... ade gmbr Akiff laa.. hehehe...

    ReplyDelete
  8. cantik!!!! kalau tgk muka sendiri kat fridge rumah tu, mmg tabiat yg selalu zana buat.. ahhahaha.. perasan artis!

    napekah zana lupa nak ambik gmbr dgn kak jue ni?? nyesal!!!!

    ReplyDelete
  9. @PUANSTOBERI

    Alolo.. segan la. takyah cerita la.. hihhii~~ Cerita Krabi kekda dah habis da.. Ida nye je belum lagi... Ntah bila nak habis! HAHA

    ReplyDelete
  10. @hanidatul shatira

    Sama lah kita... Tapi hani tak suka jalan, macam mana Fm hani boleh jadik banyak? hihihi

    ReplyDelete
  11. @Salmi Khairil

    Bangga sikit! Heee~ Aah ida belum pos.. Tunggu yang lain siap, baru nak pos serentak.. =)

    ReplyDelete
  12. @Salmi Khairil

    Orait. Sorry lambat.. Nanti ida bagitahu bila ida nak pos yer... =)

    ReplyDelete
  13. @careno

    Femes akiff tau! HEee~ Bila mau jumpa boleh bagi FM ni.. =)

    ReplyDelete
  14. @cik Jue Aka Ibu Farisyah

    Tak cun? Nnti kita tangkap pic lagi sekali ok? heee~~

    Welcome kak... =)

    ReplyDelete
  15. eeeeiiii.... aku pun suke gak kumpul FM ni, tp lagi best kalu FM ni ade muke kite & famili kite kan...
    mmg msti nk tgk slalu...
    nk wat jugala bleh... heheheh bestnyer..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page