Friday, May 4, 2012

Ramalan Kaji Cuaca for Pulau Perhentian



 


Thanks to Kekda and myboss, KakFiza yang bagitahu pasal Web untuk ai tengok ramalan kaji cuaca ni... HAHA ! Lorat tak ai ? Nak pergi Pulau Perhentian je pun, tapi check weather bagai.. hihi~ Sememangnya ai memang eksaited !!! ~ Tempat tak pernah pergi kan.....


Ai sibuk sibuk nak cari web ni bukan apa, kawan ai baru balik dari Perhentian juga, katanya hujan lebat.. Banyak aktiviti terbatas... So, ai takut sangat jadik macam tu...... Rugi rasanya hujan.... Dah la nak pergi ni sekali je.. hihihi~ So, uols boleh cek cuaca kat sini yer.... Ramalan Kaji Cuaca ~ Tapi bak kata myboss, tak semestinya betul.. Ada jugak yang tak tepat.. Dah nama pun RAMALAN kan? hihihi~




Pulau Perhentian
7 Days Weather Outlook for Pulau Perhentian
Thursday, 03/05/2012

Thunderstorms
Afternoon
 Morning : Cloudy
 Afternoon : Thunderstorms
 Night : Rain
 Minimum : 23 °C
 Maximum : 32 °C
Friday, 04/05/2012

Thunderstorms
Afternoon
 Morning : No rain
 Afternoon : Thunderstorms
 Night : Rain
 Minimum : 23 °C
 Maximum : 32 °C
Saturday, 05/05/2012

Showers
Afternoon
 Morning : No rain
 Afternoon : Showers
 Night : Rain
 Minimum : 24 °C
 Maximum : 32 °C
Sunday, 06/05/2012

Showers
Afternoon
 Morning : No rain
 Afternoon : Showers
 Night : No rain
 Minimum : 24 °C
 Maximum : 32 °C
Monday, 07/05/2012

Weather Fair
Whole Day
 Morning : No rain
 Afternoon : No rain
 Night : No rain
 Minimum : 24 °C
 Maximum : 32 °C






Hurm.. nampak nya macam cuaca tak berapa elok? Nak doa banyak banyak lah.. Harap harap cuaca mengizinkan we all bercuti.... Amin.. ~










Yang nak suruh semua orang berdoa.. hee~~
  signature ms eida

12 comments:

  1. pulau pangkor lak ntuk esok lusa?

    ReplyDelete
  2. akak nyer ramalan pun seme shower je sepanjang minggu. sedih noks.. tp nak wat cemna, ada rezeki, ada la. takde rezki berselubung dlm bilik lah kita. Huhu (T___T)

    ReplyDelete
  3. semoga cuaca baik time ko pegi..doa byk2..

    ReplyDelete
  4. salam

    selamat bercuti ..


    p/s: kenapa x boleh copy? sy c disible right click , semua org boleh copy sebarang htmldlm blog sy.

    ReplyDelete
  5. @Ekjozbuluh

    Ce klik link ai bagi, then u cari Pulau pangkor... seme ada kat situ.. heeee~~

    ReplyDelete
  6. @anna alaui

    Tau xpe.. doa bebanyak ni.. hihihihi~

    ReplyDelete
  7. @sissyira

    Wasalam... Thanks syira.. =)

    *Ntah kenapa.. hiihih.. Tak pelah, ida copy tapi ida buat style ida nnti.. hahahha*

    ReplyDelete
  8. @PUANSTOBERI

    Tak pe kekda, selubung pun selebung la.. mana tau dapat rezeki lain pulak.. heee~ Eh? suka pulak hujan ye.. =p

    ReplyDelete
  9. doakan la eida smoga tak hujan...kalu hujan mmg spoil la...]
    1-reflect dari chaya matahari takde, bila tak de air laut tak biru sgt...cam eka retu.alhamdulilah...mmg dpt menikmati air laut yg membiru

    ReplyDelete
  10. zana doakan segalanya dipermudahkan Allah yer..

    ReplyDelete
  11. @eKa

    Kan eka. doa doa doa banyak2..Nak biru macam eka pergi duluu...... heee~~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page