Saturday, May 26, 2012

Off Balik Kampung.





Hari ni ai balik kampung hubby, Jengka. Lama tak balik. Last jumpa mak kat Klang hari tu. MIL kan suka jalan jalan rumah anak anak, sedara mara.. heee ~ Sepatutnya plan ai weekend ni nak ke Melaka, wedding officemate lama.. Masa kerja di CKUB dulu.. Kak Roslina.. ~ Tapi cancel sebab ikut hubby balik kampung.. Hubby bagi je ai pergi Melaka dengan Eyuh and the gang, tapi tak sampai hati lah pulak nak biarkan hubby balik sensorang kan ? Lagipun, apa pulak kata MIL , tengok hubby balik sorang sorang.. Bini mana ? Tak sopan kan ? Sorry ye girls.. Tak dapat bawak uols jalan jalan Melaka.. Next time ok ! Macam ni lah kalau dah jadi bini orang.. Nanti uols akan paham.. heee~


Buat Kak Roslina yang sekiranya anda membaca entry ini, ai mintak maaf sesangat coz tak dapat hadir wedding akak... Apa apa pun, semoga akak BERBAHAGIA di samping suami tercinta ! Nanti akak balik, pasti ada sesuatu atas meja akak.. heee ~


Oh ya ! Ai balik bawak Mushang... Tak condifent ai nak tinggalkan Mushang sesorang kat rumah tanpa dikawal. Makan ke? Kang stress pula dia duk sorang sorang.. Eh ? Mushang adalah kucing ke-2 ai bawak balik kampung selain Komot.. hee ~ Macam mana Mushang kat kampung? Nanti ai update okayyy ~~








Yang tak sabar nak bagi kain raya untuk MIL, harap2 suka..
signature ms eida

4 comments:

  1. seronoknya balik kampung!!! baju raya utk MIL wrna apa?

    ReplyDelete
  2. aku selalu tak ikut juna balik kmpung die kat beranang...tak sopan ke weh?hehe..

    ReplyDelete
  3. @Zana Adieyza

    Kampung zana lagi dekat.. tiap2 minggu bole balik kg kan.. hee~ Warna grey ler.. Tema tahun ni.. =)

    ReplyDelete
  4. @anna alaui

    Kalau juna tak marah, Family in Laws ko tak kesah, ok je.. Tapi aku tak sedap lah kalau laki aku balik sorang... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page