Monday, May 28, 2012

Mustard *kembali*





Dulu ai tak tahu nama colour ni Mustard. Ai panggil nama colour ni Dark Yellow.. heee ~ Memang dulu ai suka colour ni ~ Tapi ramai tak menyedari kewujudan colour ni.. So, bila nak cari baju ke seluar ke, mesti payah nak jumpa ! Tapi lately ni, Mustard dah jadi fofular balik... Dimana mana mesti ada Mustard ni.. Bagus ni !!~ hee ~ Sukanya !! So, kini masa ai kembali beraksi dengan Mustard ! Erk? *ayat kau!!* *tapi pink tetap di hati*


Tshirt Seed - 2009  *kurusnya sebelum kahwin ni! HAHA*



Sling bag - 2010  *Dah kahwin, so debab sikit ye! HAHA*



 
Skirt, Seluar & Shawls - 2012  *Dah lama kahwin, lagi lah debab ! HAHA!!*


Haaa.. amik ! Orang Mustard pun adooo.. hee~




Kene ikut colour semasa, sebab ai suka colourfull !
  *kang orang kata kita KOLOT lagi! Ciss*








Yang tak sabar nak gabungkan colour Mustard ni dengan semua colour ! HAHA
signature ms eida

10 comments:

  1. cantik kaler ni kan kak..
    aik??kolot??
    xabis lagi isu kolot tu upenye..hiks..

    ReplyDelete
  2. bergaya sakan budak eida ni.. eida pandai match kan baju & seluar.. suka zana tgk!!

    ReplyDelete
  3. Caption utk setiap setiap gambar tak tahan..mcm, big, bigger, biggest pulak eida buat ;) -ily-

    ReplyDelete
  4. @.: iEyLa :.

    Mana tau dikatakan kolot lagi.. hihhii.. Cantikk.... =)

    ReplyDelete
  5. @Zana Adieyza

    Kene yakin je zana.. Berani kerana nak cantik.. Eh? Mana punya pepatah ntah... HAHHAHA

    ReplyDelete
  6. @~yaya~

    HAHHAHAH!! Itu yg berlaku pada ida skrg ni.. =p

    ReplyDelete
  7. aku mencari bagai nak rak suar kaler ni. siot mane kau jumpaaaa? stress gilak aku! huh. nakkkkkk!

    yang comel :
    LyaBaharum

    ReplyDelete
  8. @Anonymous

    Aik? tak jumpa? berlambak kot aku nampak seluar colour Mustard ni dimana mana... =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page