Wednesday, May 16, 2012

Jom Berangan sama !





Tadi tengok lagi AA, kan dah masuk 16May ni.. Yang International punya... hihi~ Ai suka main klik klik tempat tempat yang ai teringin nak pergi.... Bukan nak pergi sekarang pun tapi just berangan je lebih... HAHA !! Berangan tu tak salah.. Mana tau angan angan menjadi kenyataan? Heavan nya !!~

 
*Saja tengok tiket ke Krabi, sebab meroyan tengok kekda pergi! hihhi* Rm480 .. Glup! 
Dah lowest lah tu RM70, tapi total ? Mak ai.....



*Ini memang nak pergi.. Dalam perancangan.. Tapi apehal mahal sangat ni?? Mana nak carikk duit... HAHA !! RM1.5k , tiket ke Seoul.. *



*Ini pun sama.. Syurga shopping... Hubby pernah cakap, dia nak pegi sini... Eh? Yeke? Eh tak ingat lah.. HAHA ! RM762.00, tiket ke Guangzhou*







Yang suka je berangan dulu !
signature ms eida

8 comments:

  1. bile mase ai ade ckp nak g guangzau tu?? pandai jek..koh3

    ReplyDelete
  2. @Anonymous

    Eh takde ek? Masa tengokTravelog AA, bukan ke ada cakap? hihihi

    *kalau berani tulis nama lah weh.. HAHA*

    ReplyDelete
  3. Krabi tu kalo nak murah kena dpt zero fare. Sbb yg airport tax mmg tak leh ejas dah.. mmg itu la reganya.

    Akak dpt ke satu tpt ni 0 fare.. lalalallaa... Hahahahaksss (tp tax bagai tu tetap la kena bayo...)

    Eh. Yg seoul tu oke lah.. 2 orang pegi balik. Sama lebih kuang cam akak g HK naik MAS tu ari.

    ReplyDelete
  4. jom g seoul..hehe..weh,andi ada blog ek?

    ReplyDelete
  5. @PUANSTOBERI

    G mana kekda?? Bagitahu cepat! hihihi

    ReplyDelete
  6. @anna alaui

    Tiket RM1.5 tu! Hampess mahal gilak! Ko jadik tak? Kitaorang memang on tau... =)


    Andi tak de blog pun.. Nape ??

    ReplyDelete
  7. saje tanya..aku ingt anon tu andi..hehe..kena byr deposit ke wei?tiket book sndiri ke apa?aku on je..

    ReplyDelete
  8. @anna alaui

    Haa.. si Anon tu andi la.. Kalau anon yg komen, itu bermkna die tak de blog.. still boleh komen jugak...

    Nnti aku bgtau cmne... Ain, akak ko jadik?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page