Thursday, May 10, 2012

I'm back ! Pulau Perhentian TERBAIK !






Seawal pagi, ai dah sampai office... Semangat kerja ke lepas bercuti ? hiihi~ Tak de semangat sangat.. Mood kat laut lagi ada lah..Hatiku di Pulau... ~ HAHA ! Hubby ni haa, kene pergi outstation pulak..... Tak pasal pasal pukul 7.30am ai dah tercangok kat office.. hee~~  *sambung puasa ganti hari ni*


Seawal pagi ni, ai amik kesempatan nak settle kan kerja yang tertangguh selama ai cuti...... Kureng kerja la... Cuma ada surat surat untuk dikemaskini je.... Kesian boss ai kene buat kerja sendiri lewtew.... hihihi~ Lepas ni, ai nak warning awal awal yer.. Akan banyak entry Pulau akan menyusul... Uols taknak baca, kasi close yer..... Takyah dok ngumpat belakang tau ! Namo namo namo !


Sebelum tu, ai kasi tayang sikit.. dua tiga keping gambar lu...Berpinar nak cari gambar.. 1500 keping tu ! huuuu~~ syok weh ! Pergi la.. Pulau pulau di Malaysiaaa.. Memang TERBAIK !!~ Caya atau tak, we all dah rancang untuk next pulau next year.. hihihi ~ Sapa nak join, jommmmm...... Tapi dalam Malaysia jela.... Lagi ramai lagi bestt.. *eh? Myvi pulak* huuu~~




*Marine Park, Pulau Redang*



 *Teluk KK, Pulau Perhentian*











Yang sedang buat draft untuk entry entry seterusnya, yeah !
signature ms eida

14 comments:

  1. bestnye...suke percutian kamu ini..harap pas ni dpt la saya nikmatinya pula, hehehe~

    ReplyDelete
  2. kak..package ke sane sume2 bape ek??
    ce akk bg detail and klu leyh website ke yg murah..

    ReplyDelete
  3. ala...janji 2-3 keping...ni dua jerk...dekut...


    eida...serius pulau di mesia mmg terbaik.puas gile tgk coral kan...cuba next ime g pulau di sabah...coral dia lagi superb...kan eida kan.sekali cuba, nak lagi...snorkeling ni mmg leh bt kita angau la...satu kenikmatan

    ReplyDelete
  4. weeee!!!best nye kak!
    tetibe nak p bercuti skrg!ahak!
    penah rasa bermain ngan ikan time p Pulau Manukan kt Sabah!sgt lah ohsem!hihi
    ikan dlm air mnjdy sgt peramah =) hikhik

    ReplyDelete
  5. @eMMe

    Ada masa pergilah... Boleh bawak baby.. heee~

    ReplyDelete
  6. @anna alaui

    Berbaloi melabur 1.5k untuk Mr.Taff.. heee~~

    ReplyDelete
  7. @.: iEyLa :.

    Iyela, entry kedua akak ada details pakej.. jenguk ye! heeee~~

    ReplyDelete
  8. @eKa

    HAHA! Eka kira.... hihihi

    Betul.. cepat angau.. nak lagi dan lagi.. dan lagi.. heeee~

    ReplyDelete
  9. @Akma_cikyong

    Wee.. Memang best!! Pulau Manukan? OMaigucciii... Mesti lagi lawa kna? kan ?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page